Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera elbet form tutacaktır ligde geri 4 luyu de bir şekilde hallederiz Berkan da iyi transfer etti 6 Adam.bomba gibi bir takım olursak Muhammed te gol atar ,diagnede de gol atar hatta Oğulcan oynasa gol atar.bence forvetede ihtiyacımız yook.7 adam var diyelim hazır.geriye kalan yerlere 4 net adam alirsak biz ligi götürürüz.kerem,bay,kılınç,akbaba zaten rotasyondan bol birşey yok.

Sorun zaten takımın çok geç form tutmasında her sene ligin ilk yarılarını çöpe atıyoruz. Geçen sezonun son döneminde en iyi bizdik ama yetmedi. Takım sezona hazır girse böyle olmaz. Bu sene sezonu erken açacağız diye sevindim ama doğru düzgün hazırlık yapılmadı yine berbat maçlar oynadık.

Geçen yıl denk geldikçe izlediğim, çoğu kişinin beğendiği Burak Kapacak da bir numara göremedim. Büyük takımda hücuma yönelik oynayabilmesini sağlayacak öne çıkan bir özelliği olduğunu düşünmüyorum...

2 senedir Burak Kapacak'ın Galatasaray'a gelmesini çok istemiştim. Burak Kapacak için Fenerbahçe yanlış bir seçim olmuş. Geçen sene yine Josef de Souza'nın Galatasaray'a gelmesi ümit etmiştim. Kısmet değilmiş. Galatarasay bu sezon daha iyilerini alacaktır diye umut ediyorum.

Yerli futbolcu olsam, yabancı sınırı varken yerli kadrosu en sağlam olan takıma (özellikle de potansiyelli oyuncu öğütme makinesi olan Şikebahçe'ye) gitmem. İsterlerse 2 katını versinler...
Çok uyguna almışlar.1 milyon 300 bin Euro+1 futbolcu.ne yapacak göreceğiz.bursadan Emirhan, İsmail cokcalis,Talha haric adam almazdım.vefa temel diye bir çocuk var 19 yaşında ayağı kirilmasaydi Türkiye o çocuğu konuşurdu.bakalim nasıl dönecek geri.su an iyileşti vefa temel izlenmeli.

Sorun zaten takımın çok geç form tutmasında her sene ligin ilk yarılarını çöpe atıyoruz. Geçen sezonun son döneminde en iyi bizdik ama yetmedi. Takım sezona hazır girse böyle olmaz. Bu sene sezonu erken açacağız diye sevindim ama doğru düzgün hazırlık yapılmadı yine berbat maçlar oynadık.
* kendi takiminda 6 -12 aydir kadro disi kalmis topcular aldik son yillarda
* transferlin cogu kampa yetisemedi
* 2018/2019 forvetsiz(eren)
2019/2020 (hicbir topcu kampa yetismedi, hepsi kendi takiminda kampa katilmamis topculardi, nzonzi, emre mor, falcao, seri falan )
2020/2021 orta sahasiz (taylan etebo belhanda)

Takim gec form tutuyordu sana katilyorum fakat bunun mantikli bir sebebide vardi.

25 yaşında Emirhan. Sadece sol ayağı düzgün başka bir numarası yok. Göbekte pas dağıtır ama sertlik tempo falan yapmaz. Kendini yırtsa olacağı Bilal Kısadır. Ts alacaktı bi ara vazgeçti.
%100 doğru 1 tespit.

Akman dışında gençlerin hemen hiç birini tutmuyordum ben ek olarak.

bu takımın çalımcı, rakibi şaşırtan oyuncu eksikliği var. Onyekuru bu yüzden değerliydi ama o gittikten sonra bir tek Kerem var, ancak onun çalımcı oyuncudan çok kaleyi hedefleyin oyuncu olduğunu düşünüyorum

babel ve arda zaten rakibi geçse o kadar ağır ki, anında rakip tekrar geliyor

Muslera elbet form tutacaktır ligde geri 4 luyu de bir şekilde hallederiz Berkan da iyi transfer etti 6 Adam.bomba gibi bir takım olursak Muhammed te gol atar ,diagnede de gol atar hatta Oğulcan oynasa gol atar.bence forvetede ihtiyacımız yook.7 adam var diyelim hazır.geriye kalan yerlere 4 net adam alirsak biz ligi götürürüz.kerem,bay,kılınç,akbaba zaten rotasyondan bol birşey yok.
Uefa ve CL’den eledikten sonra her tarafı form tutsa kaç yazar

Ostersund macı sonrası Tudorun basın toplantısını izleyin bide dünkü basın toplantısını aradaki farka bakın.
1-Elenmedik
2-Bireysel hata ile ilk yarı 3 yapmamız gereken maçta 10 kişi kalıp gol yedik buna rağmen topu biz oynayarak berabere kaldık
3-Haftaya elenirsek benzer bir durum görürüz

Bursa’dan bir tek Ismail Cokcalis’i alirim. Taha Altikardes de yavas yavas geliyor ama onun gelisimini takip etmek lazim, henuz cok genc.

Cica' nın performansı çok önemli olacak. Eğer tırt çıkarsa geçmiş olsun. Hem DM veya MOS, hem de ayrıca bir 10 numara transfer edilmesini umanların hayal aleminde yaşadığı, Cica' ya 10 numaralı formanın teklif edilmesinden belli. O da yetmiyorsa, Hoca nın ''Üç adet 8 no'' vurgusu da mı bir şey ifade etmiyor?..Diyelim hemen herkesin istediği Gedson da alındı; Gedson-Cica-Yeni 10 nasıl olacak, üç yerli olarak ilk 11 de kimler oynayacak?..Anladık, ''TFF nin Allah belasını versin!'' de gerçeklerle bu kadar da küs olmak sağlığa zararlıdır...

bu takımın çalımcı, rakibi şaşırtan oyuncu eksikliği var. Onyekuru bu yüzden değerliydi ama o gittikten sonra bir tek Kerem var, ancak onun çalımcı oyuncudan çok kaleyi hedefleyin oyuncu olduğunu düşünüyorum

babel ve arda zaten rakibi geçse o kadar ağır ki, anında rakip tekrar geliyor
Onyekuru çalımcı değildi ki. Ama dün Onye olsa Berkan-Onye maçı çözerdi, o ayrı konu. Kerem'in de o özelliği var ama Kerem büyük oranda topla gitmeyi seven, çalım deneyen oyuncu. Onyekuru ise geriden bir anda fırlayıp ok gibi defansın arkasına fırlıyor, tutamıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt