Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
----------Hangover olmayan Muslera
------Boey - Tanganga - Marcao - Aanholt
----------------Taylan - Berkan
Teknik O. Kurucu - Cicaldau - Anksiyete Kerem
----------Nargile içmeyen Mohamed

Geçen twitterdan Dieng hakkında konuştuğum Al Ahly taraftarı mesaj attı şimdi,

Hello friend ... U will get dieng soon , Al ahly on his way to accept the new deal so we can register our new signings. The two days ago all news in Egypt that Al ahly will accept the new offer with 6.5 million and 25% reselling. We already sign two new players. And we must release dieng and another player.

böyle diyor kardeşimiz.. ücretin fazla olduğunu da söyledi haketmiyormus bu kadar parayi dieng.. Neyse ben başarılı olacağına inanıyorum

Berkan Gedson Cicaldau 11’i olsun ama yedeğe mutlaka bir orta saha daha şart Taylan Aytaç Ömer vs oynayacağına Dieng tarzı birisi daha şart çünkü o tipte hiç orta sahamız yok

Berkan Gedson Cicaldau 11’i olsun ama yedeğe mutlaka bir orta saha daha şart Taylan Aytaç Ömer vs oynayacağına Dieng tarzı birisi daha şart çünkü o tipte hiç orta sahamız yok
Dieng baskı altında oyun kurucu rolünü yapabilecek soğukkanlılıkta mıdır göreceğiz.

Beyaz etlerin kadroları bizden iyi diyenler ya antu üyeleri yada ricayla futbol takip edenler yani detayı girip neden bizden iyi değiller yazmaya gerek bile duymuyorum o tarz beyaz etlere karşı.

İlk yarıdaki futbolu beğenmedin mi? Bu 11 ilk defa beraber oynuyor, Mostafa golü atsa 5 olurdu maç. Kırmızı kart seyri değiştirdi. Skora göre yorum yapmayın

Yav kadro değeri 8 milyon olan takımcığa iyi futbol oynayın zaten.

Ne hikmetse sahanın en iyileri Terim idmanı yememiş adamlar.

Artık Terim'i sorgulamamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt