Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Hala transfer bekleyenler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dilim varmadı
Forum'da bir süre mesajlarınızı okudum. Falcao nöbetinde falan burdayımSonra neden nöbeti beraber tutmuyoruz ki neden yorum yapmıyorum diyip kayıt oldum. Görüşler değişiklik gösterebilir tabi. Sonuçta profesyonel değiliz hiç birimiz burada. Kendimize göre yorumları belirtip, aksi düşünenlerle de nedenlerini tartışabiliriz. Hatta sevinirim de farklı görüşleri severim, göremediğim bir açıdan görmemi sağlayabilir. Tabi içerisinde hakaret/küfür olmadığı sürece.İlla benim dediğim doğrudur veya takıma zarar verecek yanlış olduğu düşünceleri sırf düşünceme ters diye savunacak inat yapacak halim yok. Galatasaray için en faydalı şey neyse her zaman onu yapmaya çalıştım.
terim'in haklı olarak tepki çekmesi takımın eksik olduğu gerçeğinin üzerini örtüyor birazArtık 3 de değil, 4 büyükler içinde en fazla mevkiide eksik kalan, dolayısıyla da en fazla sayıda transfere ihtiyaç duyan takımın taraftarları olarak, hala kibrinden taviz vermeyenleri görüyorum; Hocadan mı sirayet ediyor nedir?!..
Cicaldau ve PVA' un beklenen katkıyı vereceğini umarak, Berkan ve Boey' i şimdiden isabetli transferler sayarak bunları ifade ettiğimi belirteyim...
Espri yaptıysan komik değil; ciddi isen de umarım ciddi bağımlılık yapan maddelerden birini kullanmıyorsundur...aytaç, berkan, taylanın yanına hala dieng, gedson, florentino gelmedi mi? Taylan ofansif orta saha, Gedson forvet olsun. Aytaç sağ açık Berkan sol açık olsun. Puan ve gol rekoru kırarak şampiyonluk yakındır.
Muslera
Boey-Lyu-Marcao-Pva
Aytaç-Dieng-Florentino-Berkan
Taylan
Gedson
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelirsen ok bu aradabana rakı ısmarla
evt schalkeda kötüydüDandik mi o kadar
Yakup Burak Kapacak fb haberini ilk yazan gazeteci, bazen iyi tutturuyor