Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solbekte Emreyi takasta falan vermeseler bari, Ömerden iyidir. Sağbekte de Omar ın ocakta dönme ihtimali varmış sanırım kız kardeşinin sayesinde. Yedlin de var zaten. Şu durumda Gedson çok kritik hamle olacak. Cica-Gedson-Berkan veya Taylan

8jkyi hicbizaman rakip olarak görmediğim için onu yazmıyorum izninle öteki beyaz etkiler esas rakibimiz bunların kadrosu geçen senede puan toplamadi aslında sadece hakemler ve penaltılarla aldıkları min.10 puanları var puanların yarısına yakinida iyi oyundan ziyade Caner orta ve gol yada pelkas şut ve gol oldu organizasyon ve iyi oyun olamama sebebi fetocu bodurun PlayStation takımı kurar gibi en ufak plan olmadan rastgele oyuncu toplaması oldu irfan atilla samatta transferleri en basit örnekler 2 3 yıldır söylüyorum bu sikecilerden kimi istersin deseler gustavo.ve pelkas derim 3.bir oyuncu ciddiyim yok kadroları şişkin ama bal yapmayan arılar ortasahalarinin hepsi Özil.harici birbirinin aynı yetenekli ama.mental açıdan zayıf adamlar ozile ayrı degineyim tamamen pr için Acun ve kocun baskısıyla alındı hiçbir hoca ozili istemezdi emre dahil çünkü Özil artık emekli modunda ve takımı bozan bir oyuncu umarım acun bastırır ve devamlı oynatır Özil.oynadikca taraftar küfür edecek gelelim kanatlara fene de hiç kanat yok olanlar bizim kerem bile etmez hazırlık maçlarında da gördüm forvetleri zaten yok ki bunda herkes hemfikirdir gelelim.en başa savunma hattı bizden ne iyi ne kötü biz sol ve sağ beki hallettii onlarda sunan sağ sol.bek yok stoperler Atilla harici hepsi beli dönmeyen savruk adamlar yani bizim sakar stoperlerden iyi değiller gustavo en çok fark yaratan adam zaten boşa düşse isterdik eminim bu ligte sert lider 6 numara şart
Sikeciler tam olarak toplama PlayStation takımı ,gelelim hoca kısmına Portekizli Aykut malum savunma futbolu oynatan adam nekadar savunma ağırlıklı adam varsa dizer göbeğe geride 3luyle oynar işte esas bomba orada patlayacak bu ligte beyaz etler dahil hiçbir takımın takım oyuncu yapısı 3 4 4 oynamaya uygun değil şu an bunu canlı canlı gorecez zaten ki hazırlık maçlarında gördük adım gibi eminim 4luye dönecek baskıdan 3lu güzel sistem ama her oyuncuyla oynayamazsin heleki Özil gibi klasik kosmayan 10 no ile.
Öncelikle belirtmeye mecbur hissettim; burada edebi makaleler yazmıyor olsak da -hiç değilse diğer forumdaşlara saygı adına- imla kurallarını bu denli yok saymamalıyız; direkt bana cevaben yazmamış olsaydın, asla okumazdım böyle bir mesajı...

Konuya dönersek; FBJK dan her birinin kadrosu bizden şu an itibariyle daha yeterli görünüyor ki zaten onların yönetici ve TD leri en fazla 2-3 transfer istiyor. Bizimkiler için ise bir sınır bile yok! Elden çıkarılması gerekenler olası en iyi şartlarla gönderilebilse, sayı rahatlıkla 7-8 i bulabilir; mevzu limit vs yani...Kaldı ki şu an için TS da bizden çok daha yeterli bir kadroya sahip...Bunları bir daha düşünmeni öneririm...

Son düzenleme:
Gedson ilk maclarinda berbat durumdaydi, Terim’in idmanlarindan sonra acildi mi acilmadi mi? Ilk tartismamiz gereken konular taktik ve oyunculari gelistirmek olmali, idmanlar degil.
Adamın toparlanması 2 - 2,5 ay sürdü. 8-10 maça çıktı zor düzeldi, o sırada da sürekli yenildik. Adam maç kondisyonu kazandı. Terim idmanı ile açılması ile alakası yok. Tudor'u hiç tutmam ama 1,5 ay içinde 0dan kurulan kadroyu 1,5 ay içinde nasıl çıkardığını biliyoruz ilk lig maçına + takımın şampiyonlar liginin en az koşan takımı olma gibi bir apoleti de var 2 sene önce hocayla.

E8HpLxyXEAYBAqs

Baris Alper gecen sezon ikinci ligde Burak Kapacak’tan sonra en cok adam eksilten oyuncu. Uzerinde durmak lazim.

Adana Demirspor'un Beşiktaş karşısındaki ilk 11'i:

Ferhat Kaplan, Kaan Kanak, Joher Rassoul, Tayyip Sanuç, Svensson, Gökhan İnler, Sinan Kurt, Belhanda, Pa Dibba, Akintola, Balotelli

bugün biraderin dükkana uğradım 2 tsli bı fbli bı bjkli arkadaş vardı bizim psv at jonhstone maçlarını konusuyodular, abi Galatasaray da bı bk yokki 50 lik babele 3 lig topçusu kereme kalmış GS , ligdede bı nane yiyemezler dediler hepsi hemfikir, bı ara itiraz edecek gibi oldum , GS GS olsa psvyi bile içerde dışarda tokatlar dediler , birşeyde diyemedim

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi takımları m city mıymış hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt