Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle belirtmeye mecbur hissettim; burada edebi makaleler yazmıyor olsak da -hiç değilse diğer forumdaşlara saygı adına- imla kurallarını bu denli yok saymamalıyız; direkt bana cevaben yazmamış olsaydın, asla okumazdım böyle bir mesajı...

Konuya dönersek; FBJK dan her birinin kadrosu bizden şu an itibariyle daha yeterli görünüyor ki zaten onların yönetici ve TD leri en fazla 2-3 transfer istiyor. Bizimkiler için ise bir sınır bile yok! Elden çıkarılması gerekenler olası en iyi şartlarla gönderilebilse, sayı rahatlıkla 7-8 i bulabilir; mevzu limit vs yani...Kaldı ki şu an için TS da bizden çok daha yeterli bir kadroya sahip...Bunları bir daha düşünmeni öneririm...
Fikrine saygı duyuyorum elbette düşünmekle kalmıyor maclarinida izliyorum rakiplerin fikrim çok net ki zaman zaten herşeyi çok net gösteriyor kanatlı familyası için fikrim o yüzden çok net onların güvendikleri kadrodan ziyade hakemler bunuda es gecme derim,imla kurallarına azami dikkat ederimde hem trafikteydim hemde telefondan biraz seri yazayım derken haklısın çorba oluyor.

Bu sene hareketli orta saha full press ile oynayacağız bu bariz ortada takım kanat diye bağırıyor babelle falan olmaz ya hoca bu takıntıdan vazgeçmeli. Biri skorer olmak üzere iki tane kanat alınmalı.
Gerekiyorsa 20 harcayıp kanatları garanti altına almak gerekir.
Net kanat lazım sürpriz kanat zaten 3 tane var elimizde.
Oyun stilimiz defans arkasına oyuncu kaçırma olacak burada eksik kanat

aradıgımız oyun kuran sag kanadı gokte ararken yerde buldum. hem de genc ve siyahi. biraz pahalı olabilir ama psg altyapısından oldugundan piyasası olur her zaman. gecen sene dijon'da kiralıkmış.

(transfermarkt ortasaha demiş ama degil, bildigin sag kanat)

Son düzenleme:
aradıgımız oyun kuran sag kanadı gokte ararken yerde buldum. hem de genc ve siyahi. biraz pahalı olabilir ama psg altyapısından oldugundan piyasası olur her zaman. gecen sene dijon'da kiralıkmış.

(transfermarkt ortasaha demiş ama degil, bildigin sag kanat)

PSG ile Lille’e karsi oynadigi super kupa macinda orta sahada oynadi

Fikrine saygı duyuyorum elbette düşünmekle kalmıyor maclarinida izliyorum rakiplerin fikrim çok net ki zaman zaten herşeyi çok net gösteriyor kanatlı familyası için fikrim o yüzden çok net onların güvendikleri kadrodan ziyade hakemler bunuda es gecme derim,imla kurallarına azami dikkat ederimde hem trafikteydim hemde telefondan biraz seri yazayım derken haklısın çorba oluyor.
Doğru anladıysam, trafikte araç kullanırken foruma filan asla takılma lütfen. Bizimkisi hobiden öte bir şey değil. Galatasarayı sen-ben kurtarmayacağız sonuçta; her karşı görüşe cevap vermesek, gelişmeleri biraz geriden takip etsek n'olacak?...İstanbul trafiğinde, telefonda haritayı açarken bile bir an gözüm takılıp öndeki araca bindirmeye ramak kaldı birkaç kez; dikkat dağıtacak şeylerden uzak durmak çok çok önemli...

Ads min transferleri bi tutarsa çok acayip bi lig olur ha 😀 Sivas iyi geliyor, Başak toparlarsa, Karagümrük te iyi. Alanya bakalım nasıl olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt