Yasin Tarakçı
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 94
- 50
- 128
jimlastiklerin şl maçlarını iple çekiyorum. hele hele bu kaleciyle çıkarlarsa maçlara özel alışveriş bile yaparım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alderweiled gitti ama. davinsonda gidebilirmis diye okudumtottenham 50 m euroya stoper almış tantanganın şansı kalmadı
Tjkye burada bile zor grup çıkmıyor. Tırt bir grup çıkacak %97 ihtimalle
Sahte gurbetci diyon haa? Simdi ben yeni yabanci kuralinda yerli mi sayilacam yabancimi?Sen gurbetçi gibi gurbetçi değilsin ben de çok geç öğrendim 1 hafta önce seni yerli sanıyordum
Çoğu oyuncuda first touch sorunu var, ayrıca pas kalitemiz çok düşük. Pas oyunu oynayacaksak Dortmund’un kullandığı footbonaut bizim antrenman sahasına uygulanmalı. Tabi oyuncu kalitesini de değiştirmemiz gerekiyor Ömer bayram gibi oyuncularla değil de altyapıdan oyuncular ve Berkan Taylan gibi oyuncularla devam etmemiz lazım.Luyindama bariz takımın oyununu bozan nedenlerden beri, top kontrolü ve vücut koordinasyonunda o kadar zorluk çekiyor ki, hem takımı yavaşlatıyor, hem de pas hatası yapıyor, hızı da eskisi gibi olmadığı için yaptığı sakarlıkları da telafi edemiyor, sadece kesiciliği var, muhtemelen takımda kalacak, bu sene çok az oynayıp sezon sonu bedava gidecek
Yaptım bu çıktı.Tjkye burada bile zor grup çıkmıyor. Tırt bir grup çıkacak %97 ihtimalle
yoo ama kiew kaydi iste meselaBunlar hic zor kura cekti mi 2 sene ust uste gruplarda oynadilar gelen en iyi takim napoli
Aynen ben de. Bir de bizle dalga geciyorlar PSV’den 5 yedik diye. Kendileri oynasa su kadroyla en az 5 yerler PSV’den.jimlastiklerin şl maçlarını iple çekiyorum. hele hele bu kaleciyle çıkarlarsa maçlara özel alışveriş bile yaparım.
Emre Ersoy mu yoksa sen mi daha çok gudubetsin
aradıgımız oyun kuran sag kanadı gokte ararken yerde buldum. hem de genc ve siyahi. biraz pahalı olabilir ama psg altyapısından oldugundan piyasası olur her zaman. gecen sene dijon'da kiralıkmış.
(transfermarkt ortasaha demiş ama degil, bildigin sag kanat)
Haha bombalar cok da isimiz olmaz renktas. Evli ve 3 cocuk babasiyim. Gecti artik bizdenIsveçte sarışın bombardimanindasin ha. Hiç soylemiyorsun bencil herif
fb olsa istemezdim ama bu serefsiz kompleksli kulüp icin en kötüsünü diliyorum. En kötüsüdeEmre Ersoy mu yoksa sen mi daha çok gudubetsin
Allah mesut etsin. Sonuçta Motivasyon kaynağı bunlar.Haha bombalar cok da isimiz olmaz renktas. Evli ve 3 cocuk babasiyim. Gecti artik bizden