Sait Mesutcan Ilhaner
Sarı Üye
- 1 Ekim 2015
- 544
- 328
- 823
Besiktas cek bir Man City, PSG, Atalanta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dogru diyosun da bu tip adamları buraya gelmeye ikna etmek mesele.Bu tarz takımların alt yapıdan alınıpda çok ciddi paralara satan veya hala takımında oynayan çok oyuncu var.Bunlardan birisi soumare lille bedavaya psgden aldı leicestera sattı..
Bu tarz takımların kadrosunda düşünmediği adamları almak daha az riskli olur bizim açımızdan.Sadece alt yapısından değil a takım kadrolarındanda oyuncular bakılmalı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah bağışlasınHaha bombalar cok da isimiz olmaz renktas. Evli ve 3 cocuk babasiyim. Gecti artik bizden
Bu kez erken kalkmış
bir transfer dönemi klasigi
Super. Zenit yerine Atalanta ya da Benfica olsun. Sonra gel keyfim gel
allah bagıslasın. yenge isvecli mi?Haha bombalar cok da isimiz olmaz renktas. Evli ve 3 cocuk babasiyim. Gecti artik bizden
Hala yabancı stoper isimleri çıkıyor abi anlamıyorum ya. Kaliteyi niye hücumda düşürüyoruz savunmada düşürelim
rbl> atalantaBesiktas cek bir Man City, PSG, Atalanta.
Tjkye burada bile zor grup çıkmıyor. Tırt bir grup çıkacak %97 ihtimalle
Hiç bakmadan rastgele tıkladım; Bayern-Barca-Atalanta çıktı...Skorlar dışında farketmeyecek gerçi, tecavüz kaçınılmaz; alacakaları zevk değişecek sadece. Ersin-Nsakala gibi adamlarla nereye kadar?..Tjkye burada bile zor grup çıkmıyor. Tırt bir grup çıkacak %97 ihtimalle
Ben olsam Premier lige giderdim. Yeterince kazanmıştır zaten. Zevk almaya bakardimQ
Git ulan git hemen git.
Ben gitmezsin sanıyordum Murat renkdaş, iyi oldu bunu öğrendiğim, içim rahatladı.Koşa koşa giderdim.