Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır Ads nin hazırlık maçını rakip bktan ama işte bakalım dedikHepiniz bjkyi mi izliyorsunuz
ben ads'yi izliyorumHepiniz bjkyi mi izliyorsunuz
Niye izlemeyelim yahu.Sadece a haber yada Halk TV ye bakan kitle gibi.Hepiniz bjkyi mi izliyorsunuz
Balo reisi izliyoruz renkdaş ,o da çıktı kapatıyorum maçıHepiniz bjkyi mi izliyorsunuz
Neyi kolay gol yemiyorSu besiktas takiminin hocasini Terim yap su kadro kalitesi ile demirspor bize 3 4 tane sallar kadro ne kadar kotu olursa olsun adamlar kolay gol yemeden macta kaliyor ve josef topal nkoudu necip gibi kazmalarla topa hakim olabiliyorlar derslik bir konu ya sergen cidden cok iyi hoca yada ben futbolcudan anlamiyorum
bencil olma renktas. gelecek kusaklara birkac tane isvec geni aktarmak iyi olurdu.Sagol. Yok oda benim gibi gurbetci turk. Isvecliden cocuk yapilmaz, ayrilma oran %90
:dddddSu besiktas takiminin hocasini Terim yap su kadro kalitesi ile demirspor bize 3 4 tane sallar kadro ne kadar kotu olursa olsun adamlar kolay gol yemeden macta kaliyor ve josef topal nkoudu necip gibi kazmalarla topa hakim olabiliyorlar derslik bir konu ya sergen cidden cok iyi hoca yada ben futbolcudan anlamiyorum