Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su besiktas takiminin hocasini Terim yap su kadro kalitesi ile demirspor bize 3 4 tane sallar kadro ne kadar kotu olursa olsun adamlar kolay gol yemeden macta kaliyor ve josef topal nkoudu necip gibi kazmalarla topa hakim olabiliyorlar derslik bir konu ya sergen cidden cok iyi hoca yada ben futbolcudan anlamiyorum

Su besiktas takiminin hocasini Terim yap su kadro kalitesi ile demirspor bize 3 4 tane sallar kadro ne kadar kotu olursa olsun adamlar kolay gol yemeden macta kaliyor ve josef topal nkoudu necip gibi kazmalarla topa hakim olabiliyorlar derslik bir konu ya sergen cidden cok iyi hoca yada ben futbolcudan anlamiyorum
Neyi kolay gol yemiyor

Altı pastan atamadı adamlar, tjknin mi başarısı bu

Profesyonel futbolcu Lionel Messi ile 2021-2022 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre üç futbol sezonu için futbolcuya net 1.000.000.000 USD sabit transfer ücreti ödenecektir. Kamuoyuna duyrulur.

Tuşlaması bile zaman aldı sayması bir kişi için 100 lük banknotlar halinde olması durumunda uyumadan tam 2,5 ay kadar sürüyor. Bu nedir ya. Beyler ben error verdim çıkış yapıyorum. Hakkınızı helal edin.

:ddddd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt