- 15 Aralık 2011
- 18.669
- 7.381
- 1.513
Yabancı 6 numara alırsak nasıl oynatıcaz 3 yerli ile ben onu tam çözemedim?Yerli stoper ile olur ancak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan Berkan Cicaldau aynı anda 3'ü olmaz kardeşim orta saha oraya bir tane Ndiaye tarzı Dieng tarzı Melo tarzı Fernando tarzı biri lazım net kesin10 numaramız cica, bu net belli oldu dün oynanan maçta.Hocanın kafasında 4-2-3-1 var
Taylan-berkan
Cicaldau
Önlerinde kerem bir kanat transfer diğer kanat ileride mustafa.
1 tane sağlam kanat ve ileri 2. Forvet tarzı bir transfer şart.Diyelim cicaldao istediğimiz verimi vermedi 8 gibi kullanıp o transferi atarız oyuna.
Bonservis bedelini söylemiyorsa kolpadırGalatasaray, Kopenhag’ın 22 yaşındaki stoperi Victor Nelsson için devreye girdi, ilk teklifini verdi. İki kulüp arasında 1 milyon Euro'luk fark var. (skorer)
kolpadir herhalde
thank you'yu Galatasaraya degil fatih hocaya gondereceksin Sen Johnston kardes , kenarda kani fokurduyan Baris Alper var iken 40 yasindaki Ardayi oyuna aldi , topun ne oldugunu bilmeyen Omer Bayrami aldi
Toplam 40 m euro bonservis.5 transfer yaparız. Stoper, Gedson, Aliou Dieng, Morutan, Halil....
Allaaaaah. Arda, Babel, Akbaba.Akbabada iyileşiyor, Babel, Arda veAkbaba varkrn çocuğa sıra gelmez zaten. Yakında Barış buraya gelerek hayatının hatasını yaptı, pişmandır vs forumda bol bol görürüz.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylan Berkan Cicaldau aynı anda 3'ü olmaz kardeşim orta saha oraya bir tane Ndiaye tarzı Dieng tarzı Melo tarzı Fernando tarzı biri lazım net kesin
falço-feg-babel
bu üçlüyü kesinlikle kovmalıyız.
Babel kendine kulüp bulur rahat. Falço'da gider zannımca ama o vampir tutankamon yok mu onunla işimiz var.
Kerem ve Taylan'ın yerleri garanti de 3.'ü yerliyi bulamadım bir türlü en büyük aday Berkan kutlu diğer taraftan Barış Alper Yılmaz nasıl çıkar Kerem gibi olursa inşallah o da diğer kanatta oynayabilir onun dışında Aytaç da dahil başka bir yerli oyuncumuz yok ilk 11'i hak eden Ozan Kabak'ı kiralayabilsek ya da Kaan Ayhan'ı alabilseydik iyi olacaktı ama zor sanırım en olası transfer Halil Dervişoğlu'nu tekrar kiralamak ve forvete Mohammed ya da Diagne'nin yanına koymak olur 3. Yerli olarakPeki 3 yerli işini nasıl çözücez?