- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
@Emrah Duvar danimarkalı mevzusu nedir. Oyuncu hakkında bilgi alalım knk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşıyı zerk ettin mi vucudaJedsııııın
Fanatik yalancısı aldığımızı söylemiş knk. Avrupalı, gelecek vaat eden bir stoper ama 6-7m stopere gömmek içime sinmiyor.@Emrah Duvar danimarkalı mevzusu nedir. Oyuncu hakkında bilgi alalım knk
Ekli dosyayı görüntüle 133733
İki üç gündür bende hep iletilerde foto mudur emojimidir bilmiyorum açılmıyor hep böyle bi görüntü oluyor ,nedenini bilen var mı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle olacak zaten eskisi gibi tad vermiyor.Liglerin başlamasını gerçekten isteyen var mı? Ben geçen senenin, ondan önceki senenin aynısı olacak diye pek bir isteksizim.
?şükür ghezzalden kurtulduk
Cok garip isler yapiliyor. ben saglam bi orta saha hattıyla birlikte savunmadaki hataların hatiri sayilir seviyede azalacagini dusunuyorum. Sadece bu yuzden bile dieng hamlesini desteklerim.Fanatik yalancısı aldığımızı söylemiş knk. Avrupalı, gelecek vaat eden bir stoper ama 6-7m stopere gömmek içime sinmiyor.
Bizim savunma öyle anlatıldığı gibi mal değil. Yahu bir takım düşün sürekli kaleci ve stoperlerine geriye oynuyor; abuk subuk goller yememiz normal değil mi?Cok garip isler yapiliyor. ben saglam bi orta saha hattıyla birlikte savunmadaki hataların hatiri sayilir seviyede azalacagini dusunuyorum. Sadece bu yuzden bile dieng hamlesini desteklerim.