Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1254.webp

İki üç gündür bende hep iletilerde foto mudur emojimidir bilmiyorum açılmıyor hep böyle bi görüntü oluyor ,nedenini bilen var mı?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yerliler Alpaslan, Berkan, Kerem(Barış) olacak sekilde kanata Morutan'dan cok daha ust duzey genç-yaşlı farketmez spektaküler bir topcu almaktan baska çare yok.

Liglerin başlamasını gerçekten isteyen var mı? Ben geçen senenin, ondan önceki senenin aynısı olacak diye pek bir isteksizim.

Fanatik yalancısı aldığımızı söylemiş knk. Avrupalı, gelecek vaat eden bir stoper ama 6-7m stopere gömmek içime sinmiyor.
Cok garip isler yapiliyor. ben saglam bi orta saha hattıyla birlikte savunmadaki hataların hatiri sayilir seviyede azalacagini dusunuyorum. Sadece bu yuzden bile dieng hamlesini desteklerim.

Gedson Taylan Berkan Cicaldau EmreK Aytaç

Mükemmel rotasyon

Cok garip isler yapiliyor. ben saglam bi orta saha hattıyla birlikte savunmadaki hataların hatiri sayilir seviyede azalacagini dusunuyorum. Sadece bu yuzden bile dieng hamlesini desteklerim.
Bizim savunma öyle anlatıldığı gibi mal değil. Yahu bir takım düşün sürekli kaleci ve stoperlerine geriye oynuyor; abuk subuk goller yememiz normal değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt