Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten sorun burda basliyor tek eksik hagti falan degil , terim hala 1997-98 de yasiyor ,25 sene gecmis ustunden, futbol artik terimin bildigi futbol degil , dinamikleri degisti mantalitesi degisti , sinyor ben degismem degistiririm kafasinda, terim bu saaten sonra bize futbol ve mantalite acisindan hicbirsey vermez , hemen birakmasi lazim acilen , yoksa burak elmasi da yicek kendiyle beraber
Yüzde yüz. Biraz önce başka bir yorumda da belirttim. Nolursa olsun şu an hangi diziliş bize uyarsa uysun Terimsiz bir kadro planlaması istiyorum

Benficanin kadrosunda düşünmediği adamı burada kral ilan ediyoruz sonra neden büyük takım olamıyoruz önemli olan onların istemediği değil onların bile isteyeceği oyuncuları bulmak piyasada ama gelde anlat taraftara bunu

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanlış düşünüyorsun renktas. Jadon sacho mancester United yada City tarafından as kadroda değerlenmedi. Dortmund yaptı tekrar değere bindi. Gedson yetenek olarak harika biri inşallah takıma kazandıracaz. Büyük takım meselesi değil bu

Terimci tayfa neydugu belirsiz hesapların mohamedin gece hayati var söylemli bir iki twitine bizde duyduk diye algi yaratiyolar.insallah forma girer,düzelir diyolar bi de tam komedi.lan adam sakat sakat cikti denizlide 2 gol atti.butun sezon içmiş sicmis denilen haliyle takimin e n iyisiydi 😁 iyce manyadilar terimi savunucaz diye.yemin ederim cinnet geçirtecekler insana

Mohamed
BAY Cicaldau Gedson(Berkan) Kerem
Taylan
PVA Marcao Tanganga Boey
Muslera

İstediğim 11 bu genç ve dinamik​

rakipler çok güçleniyor basit bir lig değil türk ligi bizim forum çöplüyor sürekli ama göreceğiz böyle transfer yapmayarak yanlış planlamalarla maç sonu edebiyatlarla bu lig gitmez ads efsane kadro kurmuş mesela

Bir yanım takıma kesinlikle IQ sorunu yasamayan atak yönü gelismis oyuncular lazim derken, obur yanımda evvela teknik ekip lazim diyor.

Hangisi suan daha agir basıyor çözemedim

Bu nasıl bir benzetme. O yazdığın adamların hepsinin 10 numara oynama yeteneği, meziyeti var Hagi olmasa bile, öyle bir takımdık. Taylan, Berkan ve Gedson çok çalışkan oyuncular ama abartmamak lazım.
Tugay-taylan
Okan-gedson
Emreb-berkan

desek dediğin gibi hagi eksik ama öyle adam bulamayız zaten fakat cica bence kotarır orayı

eğer tutarsa müthiş bişey izleriz ki tutar yüksek ihtimal umarım halil ile gedsonu alırız

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben sirf bu terim tayfa yüzünden hocaya olan savunmalardan irreti duydum ve artik tarafsizim bu konuda.Galatasaray onemli.terimci de değilim artik

Terimci tayfa neydugu belirsiz hesapların mohamedin gece hayati var söylemli bir iki twitine bizde duyduk diye algi yaratiyolar.insallah forma girer,düzelir diyolar bi de tam komedi.lan adam sakat sakat cikti denizlide 2 gol atti.butun sezon içmiş sicmis denilen haliyle takimin e n iyisiydi 😁 iyce manyadilar terimi savunucaz diye.yemin ederim cinnet geçirtecekler insana
Okurken gerildim. Sabah akşam Terim yalıyorlar bir de Terimden çok Terimcilik mi yapmaya başlamış hıyarlar?

Hocayı haklı göstermek için bir gence iftira atıyorlarsa onların ben omurgasını gondikleyim

Şu yabancı kuralı en çok bizi vurdu.Kaleci yabancı,defans yabancı,Forvet yabancı.Takimin beyni yerli ağırlıklı olmak zorunda.O da zor iş.

Bunamanın belirtilerini anlama​

Yakınınızın yaşı ilerlemekteyse, zaman içinde unutkanlaştığını fark edebilirsiniz. Ya da aklı artık daha kolay karışıyor olabilir. Ya da eskiden yaptığı pek çok şeyi artık çok da kolay yapamıyor olabilir. Bu işaretler, ileri yaşlarda yaygın bir hastalık olan bunamanın başlangıcı olabilir. Önemli olan, bunu aklınızda tutmanız ve durumları hakkında olabildiğince fazla bilgi edinmeye çalışmanızdır. Her gün karşı karşıya kaldıkları durumları iyice anlamak, hastanız için mümkün olan en iyi bakımı sunmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Bunama konusunda aşağıda yer alan Bunama Forumu‘ndan bilgi alabilirsiniz.

Bunama nedir?​

“Bunama” beynin hasar görmesi sonucunda ortaya çıkan çeşitli belirtiler için kullanılan jenerik bir terimdir. Beynin hangi bölümlerinin etkilendiğine bağlı olarak kendini farklı biçimlerde gösterebilir. Genellikle, kişinin zihni ve günlük görevleri planlama, gerçekleştirme yetileri zarar görür.

Dil, kişinin zaman ve yön bulma kapasitesi kötü yönde etkilenen diğer davranışsal becerileri arasındadır. Endişe, depresyon ve bazı davranışsal değişiklikler de hastalığın belirtisi olabilir. Bu belirtiler, bunama sorunu yaşayan kişilerin, yakınlarının desteği olmadan hayatla başa çıkabilmelerini güçleştirir.

“Bunama” terimi, hafıza kaybı, ruh halinde değişiklikler, iletişim güçlüğü ve mantık yürütme ile ilgili sorunların da dahil olduğu çeşitli belirtileri içerir. Pek çok bunama türü mevcuttur. En yaygınları Alzheimer hastalığı ve vasküler bunamadır.

Beyler Acaba Halil ve Gedsonu alabilirsek şöyle oynar mıyız? Eski günlerdeki gibi. Yorumları alalım

Ekli dosyayı görüntüle 133742
Vallaha aslında kağıt üstünde güzel. Gedson ve Berkan tempo yapar. Ama asıl mesele öndeki iki forvetin iyi tempo yapabilir olması. Yani bir elmwnder çıkarabilmek. Mustafa yada Halil yapamaz gibime geliyor.

Vallaha aslında kağıt üstünde güzel. Gedson ve Berkan tempo yapar. Ama asıl mesele öndeki iki forvetin iyi tempo yapabilir olması. Yani bir elmwnder çıkarabilmek. Mustafa yada Halil yapamaz gibime geliyor.
İkisi de genç yontulabilir ama cicaldau da klasik bir 10 olmadığı için pressi ordan da başlatabiliriz

Okurken gerildim. Sabah akşam Terim yalıyorlar bir de Terimden çok Terimcilik mi yapmaya başlamış hıyarlar?

Hocayı haklı göstermek için bir gence iftira atıyorlarsa onların ben omurgasını gondikleyim
mohamedin gece hayati olabilir,ben sahada verdigine bakarim.
Genc ve böylesine potansiyelli bi oyuncuya destek olacaklarına,ordan burdan asilsiz duyumla sacmaliyolar

Bunamanın belirtilerini anlama​

Yakınınızın yaşı ilerlemekteyse, zaman içinde unutkanlaştığını fark edebilirsiniz. Ya da aklı artık daha kolay karışıyor olabilir. Ya da eskiden yaptığı pek çok şeyi artık çok da kolay yapamıyor olabilir. Bu işaretler, ileri yaşlarda yaygın bir hastalık olan bunamanın başlangıcı olabilir. Önemli olan, bunu aklınızda tutmanız ve durumları hakkında olabildiğince fazla bilgi edinmeye çalışmanızdır. Her gün karşı karşıya kaldıkları durumları iyice anlamak, hastanız için mümkün olan en iyi bakımı sunmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Bunama konusunda aşağıda yer alan Bunama Forumu‘ndan bilgi alabilirsiniz.

Bunama nedir?​

“Bunama” beynin hasar görmesi sonucunda ortaya çıkan çeşitli belirtiler için kullanılan jenerik bir terimdir. Beynin hangi bölümlerinin etkilendiğine bağlı olarak kendini farklı biçimlerde gösterebilir. Genellikle, kişinin zihni ve günlük görevleri planlama, gerçekleştirme yetileri zarar görür.

Dil, kişinin zaman ve yön bulma kapasitesi kötü yönde etkilenen diğer davranışsal becerileri arasındadır. Endişe, depresyon ve bazı davranışsal değişiklikler de hastalığın belirtisi olabilir. Bu belirtiler, bunama sorunu yaşayan kişilerin, yakınlarının desteği olmadan hayatla başa çıkabilmelerini güçleştirir.

“Bunama” terimi, hafıza kaybı, ruh halinde değişiklikler, iletişim güçlüğü ve mantık yürütme ile ilgili sorunların da dahil olduğu çeşitli belirtileri içerir. Pek çok bunama türü mevcuttur. En yaygınları Alzheimer hastalığı ve vasküler bunamadır.
bu hastalığın uzmanısınız sanırım?

E çanak tutan bizzati hocamız, evlatlara ne güzel sahip çıkıyor, ama bu taraftar bu çocuğu yedirtmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt