Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.848
- 71.458
- 4.918
Sen kimsin Bektaş?Sen ne ayaksin olm. Dun bana laf edilen postu begenmissin. Canina mi susadin hm. Hani kankim falan diyodun. Kirildim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen kimsin Bektaş?Sen ne ayaksin olm. Dun bana laf edilen postu begenmissin. Canina mi susadin hm. Hani kankim falan diyodun. Kirildim.
Zoali zoktaş niye bu kadar zorladinzokan
zübuğa zelsson zaptürkerim zomar
zorreira zoliveira
zakgün zortens zurnphis
zicardi
Yarın akşam ise gelmesin, yetismez evraklar. Şaka gibi ama bugün yine inecek kimse yok gibi duruyor. Son güne transfer bırakmak nasıl bir kafa ya. Çok büyük risk aldi yonetim.İcardi Paris'te. Wanda Paris'e geçiyordur şimdi yarın akşamda İstanbul'a gelirler sanırım.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nereden biliyorsun? Gun daha yeni basladi. Aksam olsa falan, gene anlarim daYarın akşam ise gelmesin, yetismez evraklar. Şaka gibi ama bugün yine inecek kimse yok gibi duruyor. Son güne transfer bırakmak nasıl bir kafa ya. Çok büyük risk aldi yonetim.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alanyadan alınacak 3 isim var.umut gunes,efkan ve efecan onlar da.tayfur gecen sezon oynadı sadece.göztepede bile yapamadı.sezona da iyi baslamadı zaten
Yarın 23.59 renktaşTransfer sezonu 8 Eylül Saat 00.00 da bitecek yazıyor. Şimdi 00.00 ise 16 saat var. Ama yok yarın gece 23.59 da bitecekse 40 saat var.
Net bilgisi olan?
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kesin olur adam gözleri sari kirmizi yapmis daha ne olsunBugün bisiler olacaktır, yoksa gazyağı alıp point hotele doğru gidiyoruz