- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Galatasaray kanada da sol beke de transfer yapacak, uğraşlar tamamen bu yönde boşu boşuna 80 kez sormayın aynı soruyu
Cago
@Sami Karakoç
omar ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray kanada da sol beke de transfer yapacak, uğraşlar tamamen bu yönde boşu boşuna 80 kez sormayın aynı soruyu
Cago
İhtiyaç konusunda katılıyorum da 1m€ civarına o adam hiçbir yere imza atmaz. Beşiktaş'a falan gider yine 2m€ civarında bir para alır ya da Arabistan'a kapak atar, erken emekli olur
görecez bakalım birkaç saat var , kim verecek o paralarıİhtiyaç konusunda katılıyorum da 1m€ civarına o adam hiçbir yere imza atmaz. Beşiktaş'a falan gider yine 2m€ civarında bir para alır ya da Arabistan'a kapak atar, erken emekli olur![]()
Bakalım, 1m€ civarına imza atarsa o menajerini kovsun. Birkaç hafta önce çok daha fazlasını çok daha rahat bir şekilde alabilirdi zatengörecez bakalım birkaç saat var , kim verecek o paraları
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Torreira ve Mertens uçakta gelirlerken kapları geldiİcardi şuan İstanbula geliyor olsa resmi siteden illaki bi paylaşım falan olurdu, kap falan gelirdi diye düşünüyorum. Yarın akşama gelir herhalde
uçak linki atın
Burası var Link olarak kanks da yavuçak linki atın
İcardi Paris'te. Wanda Paris'e geçiyordur şimdi yarın akşamda İstanbul'a gelirler sanırım.Paris üzeri İstanbul yapacaklardı. Direk geliyorlardır insAllah.