Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.746
- 18.555
- 1.113
Esseklerin yasindayim agabey ama soz konusu dransfer olunca bambaska 1ine donusuyorum desem yeridirTam z kuşağısın hea
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Esseklerin yasindayim agabey ama soz konusu dransfer olunca bambaska 1ine donusuyorum desem yeridirTam z kuşağısın hea
dubois antep macinda kenardaydi mico da pasa macinda kadroda olurmijdtso ve dubois ne zaman tam olarak dönecekler bilen var mı
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dübuğa dondu kulubedeydi son mac. Midtsjø milli ara sonrasi desek yanlis olmaz herhaldemijdtso ve dubois ne zaman tam olarak dönecekler bilen var mı
zokan
zübuğa zelsson zaptürkerim zomar
zorreira zoliveira
zakgün zortens zurnphis
zicardi
paşa maçında tam kadroyuz o zaman icardi ve yeni gelenlerledubois antep macinda kenardaydi mico da pasa macinda kadroda olur
bu nöbet yarın gece 1 de biter166/10000
%1.6
ben pasa macindan sonra 2 transfer bekliyorumpaşa maçında tam kadroyuz o zaman icardi ve yeni gelenlerle
akan
otz
İlk 11 demi demek istedinben pasa macindan sonra 2 transfer bekliyorum
En az 4 kisi gelecek benceerden timur hepsi gelecek demeseydi keşke.geleceği belli olan sadece icardi ve kaan ayhandı.bunun içinde çogul konusmaya gerek yok.iki kişi desen yeterli.şimdi sadece icardi gelecek.
boş yere hayal satıyolar
paşa maçından sonraki nöbeti sen aç o zamanben pasa macindan sonra 2 transfer bekliyorum