Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper:
Victor Nelsson
Abdulkerim Bardakci
Emin Bayram

Sag bek:
Sasha Boey
Leo Dubios

DOS:
Lucas Torreira
Berkan Kutlu
Fredrik Midtsjo

Kaan Ayhana gerek yok bildigin, sezon sonu kural degisecek zaten.
Avrupa'da olsaydık sağlam 4 stoper şart derdik ama en azından devre arasına kadar idare edilebilir TSL'de victor, bardakci, emin ve metehan.

Kaan’a verilecek parayla bir boy büyük kanat alınır

Umarım Kaan Ayhan ı istemeyenler emin bayram derbide gol yedirirse kesmeye yatırmazaınız emin bayramı ☺️
Canı sağ olsun, Kaan'in yedirmeyeceginin garantisi yok üstüne 10 m € para ödeyeceğiz bir gol ihtimali için gerek yok kanat lazım onu alalım Emin yedirse bile fazlasını atacak oyuncular lazım

Boşver abi sen BTC ne zaman dip yapacak nakit var biraz onu söyle :)
Ciddi soruyorum:)
2019 senesinde kokareççiye bir hisse söyledim hisse 6 kat yaptı.50 gün gibi bir sürede.El arabasından dükkana geçmişti.Şimdi kokareçi bırakmış Kıbrıs’a taşınmış.
Haberleri geliyor bana da ben İstanbul’da değilim ☺️

Kaanın olmamasi iyi oldu. Tskler sasulo. Genç kardeşimiz oynasın, o olmuyorsa apo yokken sol bekte kazım stoperde boss oynasin. Sonucta sadece ligte oynuyoruz. Belki bu vesileyle kazim veya eminden birini kazanırız.

Emin gayet super lig stoperi bu arada necipten falan fersah fersah iyi.

İyi takimda semih bile siritmamisti
Abdülkerim e dikkat ettim hızlı adamlarida bir şekilde durduruyo. Güçlü adamlarida birde çalım yemiyo kolay kolay bu güzel bir özellik birde hava toplarında gayet iyi. Emin Bayram a okeyim ama bu iki özelliğini gelistirmesi lazım. Harici basit oynarsa birde ligde iş yapar. Biraz izlemek lazım. Bu hafta bakalım görcez

Metehan Baltacı da hazırlık maçlarında iyi göründü gözüme. Hem çevik hem iki ayağını da iyi kullanıyor. Sol stoperde de oynayabilir. Emin kadar iyi pasör olmasa da bu meziyetini geliştirebilir gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt