Mesut Aslan
Kırmızı Üye
- 5 Haziran 2009
- 1.986
- 153
- 1.333
Sarıyer'e kiralandıIşık Kaan da vardı, sakatlığı geçmedi mi bu çocuğun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarıyer'e kiralandıIşık Kaan da vardı, sakatlığı geçmedi mi bu çocuğun?
Ne şehittir ne gaziStoper:
Victor Nelsson
Abdulkerim Bardakci
Emin Bayram
Sag bek:
Sasha Boey
Leo Dubios
DOS:
Lucas Torreira
Berkan Kutlu
Fredrik Midtsjo
Kaan Ayhana gerek yok bildigin, sezon sonu kural degisecek zaten.
Avrupa'da olsaydık sağlam 4 stoper şart derdik ama en azından devre arasına kadar idare edilebilir TSL'de victor, bardakci, emin ve metehan.Stoper:
Victor Nelsson
Abdulkerim Bardakci
Emin Bayram
Sag bek:
Sasha Boey
Leo Dubios
DOS:
Lucas Torreira
Berkan Kutlu
Fredrik Midtsjo
Kaan Ayhana gerek yok bildigin, sezon sonu kural degisecek zaten.
Boşver abi sen BTC ne zaman dip yapacak nakit var biraz onu söyleNe şehittir ne gazi
Astıronot niyazi
Canı sağ olsun, Kaan'in yedirmeyeceginin garantisi yok üstüne 10 m € para ödeyeceğiz bir gol ihtimali için gerek yok kanat lazım onu alalım Emin yedirse bile fazlasını atacak oyuncular lazımUmarım Kaan Ayhan ı istemeyenler emin bayram derbide gol yedirirse kesmeye yatırmazaınız emin bayramı![]()
2019 senesinde kokareççiye bir hisse söyledim hisse 6 kat yaptı.50 gün gibi bir sürede.El arabasından dükkana geçmişti.Şimdi kokareçi bırakmış Kıbrıs’a taşınmış.Boşver abi sen BTC ne zaman dip yapacak nakit var biraz onu söyle
Ciddi soruyorum![]()
Abi ser veriyon sır vermiyon valla2019 senesinde kokareççiye bir hisse söyledim hisse 6 kat yaptı.50 gün gibi bir sürede.El arabasından dükkana geçmişti.Şimdi kokareçi bırakmış Kıbrıs’a taşınmış.
Haberleri geliyor bana da ben İstanbul’da değilim![]()
Abdülkerim e dikkat ettim hızlı adamlarida bir şekilde durduruyo. Güçlü adamlarida birde çalım yemiyo kolay kolay bu güzel bir özellik birde hava toplarında gayet iyi. Emin Bayram a okeyim ama bu iki özelliğini gelistirmesi lazım. Harici basit oynarsa birde ligde iş yapar. Biraz izlemek lazım. Bu hafta bakalım görcezEmin gayet super lig stoperi bu arada necipten falan fersah fersah iyi.
İyi takimda semih bile siritmamisti