Opsiyon yok diyor di marzio
Ne bitmez detaylarmis aga ya
Opsiyon yok diyor di marzio
Bu yaptığı güzel görünsede çok yanlıştı. O dakikada gol yesen çıkmayacak. Hata yapsan fatura sana kesilcek. Bir daha ne zaman forma alırsın Allah bilir. Herşeyi geçtim defans oyuncusuna ilk öğretilen şey sıkıştın mi ya ileri sisir ya taca at defansta risk alınmaz. Evet güzeldi demekki oyuncu ayaklarına hakim ama ben teknik direktör olsam bir daha böyle birşey yapmasını istemem. Defansta ilk kural riskli oynamamakkorner bayrağında 2 kişi sıkıştırmışken soğukkanlılığı çok hoşuma gitti, değil 19 yaşında bi stoper, stoperlerin çoğu orda dikerdi ya da taca vururdu
şimdi cevap verirdim ama sen polistin değil miTayyibi isterim. Bu ülkede Tayyibe kırmızı cikarabilecek hakem yok.. gelsin rakip forvetlerinij içinden gecsin

İki maç 3-5 tane at herkes susarAga herkesi istiyoruz da herkesi de yabancı istiyoruz. Öncelikle pva yerine kazımcan ı kabul etmek gerekir yabancı kanat oyuncusu için. Bence oldu ama çoğunluk Abdülkerim ve kazımcan 11 de başladığında homurdanır.
Ya ahahahahah , izindeyim reis sıkıntı yokşimdi cevap verirdim ama sen polistin değil mi![]()
Yarın gece 23.59 sonTransfer dönemi bu gece mi son yarın gece mi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sana yakşan da bduurCinsiyetçi bir espri yapacaktım kendime yakıştıramadım cnm
Maalesef Forsberg olmuyorMertens
Forsberg-Icardi-Yunus
Gulbrandsen ister misin reissana yakşan da bduur
istemem senGulbrandsen ister misin reis