GSCimbom
Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv Sayfa 26

Emre Altun ·

Cevap
3,3K
Okunma
154,2K
Sayfa
26/165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi alacağınıza kanat alsaydınız diye bir sezon boyunca sövülmesini istemiyorsanız Moura, Depay ayarında birini getirin çabuk. İcardi çok mu elzemdi?

Sezonu cope atacaklar
Devre arasına kadar idare eder. Çokta yandık bittiklik bir durum yok ben Kerem ile Yunus'un en azından birinin patlayacağını düşünüyorum ki yaptığımız maçlarda hiç öne geçemedik. Bein'de vardı istatistik 4-5 dakika önde oynamışız. Maçın başında bir gol bulsak bu iki oyuncu böyle olmaz çok kapatıyorlar.

Devre arasına kadar idare eder. Çokta yandık bittiklik bir durum yok ben Kerem ile Yunus'un en azından birinin patlayacağını düşünüyorum ki yaptığımız maçlarda hiç öne geçemedik. Bein'de vardı istatistik 4-5 dakika önde oynamışız. Maçın başında bir gol bulsak bu iki oyuncu böyle olmaz çok kapatıyorlar.

Zatwn bu yuzden one gecemiyoruz

Sorunda orada ya

Devre arasına kadar idare eder mi? Biz çok gördük bu süreçleri. Forvet alınmadı devre arasına kadar idare eder dedik yine alınmadı.

Takımın eksiği belliyken 2-3 ay boyunca neyi beklediler? İcardi alacağına kanat alsaydın madem öyle niye devre arasını bekliyoruz? O arada 2-3 maçta oluşabilecek puan kaybının telafisi nasıl olacak?

Andone'lerin geldiği dönem gibi olur. Pat diye Bi oyuncunun adı çıkar 2 saat sonra kap gelir. Kanat geleceğine inanıyorum. Sürpriz Bi oyuncu olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt