Biraz negatife doğru gidiyor sanırım işler.İcardi ile kapatırsak şaşırmam.
Foto yollasınMeme uclarin hangi renk
Devre arasına kadar idare eder. Çokta yandık bittiklik bir durum yok ben Kerem ile Yunus'un en azından birinin patlayacağını düşünüyorum ki yaptığımız maçlarda hiç öne geçemedik. Bein'de vardı istatistik 4-5 dakika önde oynamışız. Maçın başında bir gol bulsak bu iki oyuncu böyle olmaz çok kapatıyorlar.Sezonu cope atacaklar
Eee bunlar yerleşiyor?
Eee bunlar yerleşiyor?
Meme uclarin hangi renk
www.instagram.com
Doktor ne zaman nöbete giris yapsan memeler havada ucusuyor![]()
Soraya Naomi, Instagram: "city girl 🐉"
506K likes, 4,770 comments - sorayaeckes, September 5, 2022: "city girl 🐉".www.instagram.com
Doğru olanı yapıyorlarNe yapacaklardi?
Devre arasına kadar idare eder. Çokta yandık bittiklik bir durum yok ben Kerem ile Yunus'un en azından birinin patlayacağını düşünüyorum ki yaptığımız maçlarda hiç öne geçemedik. Bein'de vardı istatistik 4-5 dakika önde oynamışız. Maçın başında bir gol bulsak bu iki oyuncu böyle olmaz çok kapatıyorlar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devre arasına kadar idare eder mi? Biz çok gördük bu süreçleri. Forvet alınmadı devre arasına kadar idare eder dedik yine alınmadı.Devre arasına kadar idare eder. Çokta yandık bittiklik bir durum yok ben Kerem ile Yunus'un en azından birinin patlayacağını düşünüyorum ki yaptığımız maçlarda hiç öne geçemedik. Bein'de vardı istatistik 4-5 dakika önde oynamışız. Maçın başında bir gol bulsak bu iki oyuncu böyle olmaz çok kapatıyorlar.