Murat Erdem
Kırmızı Üye
Abartmayalım. Şanssızlık var kaç vuruş direkten dönüyor karşı karşıyalar kaçıyor boyle oynadıkça bu şekilde şanssız devam edemez.Zatwn bu yuzden one gecemiyoruz
Sorunda orada ya
Abartmayalım. Şanssızlık var kaç vuruş direkten dönüyor karşı karşıyalar kaçıyor boyle oynadıkça bu şekilde şanssız devam edemez.Zatwn bu yuzden one gecemiyoruz
Sorunda orada ya
korkuyoruz reisKevin Großkreutz transferi son saatlere kalmış ve evraklar yetişmediği için transfer gerçekleşmemişti.
Evet başkan dursun Özbekti..
Yollamislar. Roseyi getircekler muhtmeleen
Sivas'a gitti@Ahmed Musa Geldi mi
O tip adamlari yabanci basindan bir haber cikmadan alman imkansiz. Simdiye kadar duyardik.Bakalım son anda Moura mı yoksa Depay mı gelecek? Aşağısı kesmez beni. Bu kadar beklettiniz taraftarı. Çöpün tekini alıp gelmesinler.
Erden timur a çok güveniyorum böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum eğerki sadece icardi için beklediysek aramızdaki ilişkiyi gözden geçireceğimInsallah transferler cok gizli yuruyup bitmistir. Eger ki Erden Timur su an menejer menejer dolasip futbolcu ariyorsa isimiz cok zor. Icardi icin mi bekledik bu kadar zaman? Insallah sonu iyi biter.