GSCimbom
Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv Sayfa 83

Emre Altun ·

Cevap
3,3K
Okunma
154,5K
Sayfa
83/165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertens sola, ortaya james

oliveira ile james siler süpürür merkezden, onlara ayak uyduracak 1 kanat alırsak :uiyy:

James istatistik kasar ama aşırı yumuşak adam. Mertens sola yanlıyor zaten ama sol kanat olarak ligi kaldıramaz tüm sezon.

2012-2013 Sneijder gibi kullanırız maksimum.

Üzerine kanat olmaz daha.

Kulübü neden göndermek istiyor ki, oynamıyor mu orada benim gördüğüm istatistiklerde oynayan bir adam. Tamamen maliyetinden kurtulmak icin oynattığı adamı mı göndermeye çalışıyorlar
Adama 6 veriyor 2.5-3m ekonomik olarak kötü duruma düşmüş bir takım için zarardan kardır. Bide adam gitmek isteyip oynamıyosa bence gönderilebilir. Bizde buna benzer şeyler yaptık. Cicaldao morutan biz bunlara 10m Euro verdik lyundama keza geçen sene. Bir dünya örnek var renktas

1 ay önce burun kıvırıyordum ama kanat alıyorsak eğer James de gelsin anasını satayım. Fena gaza geldim, oyun zekası t...klarından sarkan adamları izleyip keyfe gelelim.
Ekibimiz şu an müthiş derecede takım oyunu ve özverisi yüksek oyunculardan oluşuyor. James'in buna ayak uydurma ihtimali düşük. Yaş ortalamasının biraz yüksek olduğunu da göz önünde bulundurunca gamsız adama kredimiz pek yok gibi.

Bunda da aslan dövmesi var. Bilerek mi seçiyorlar

IMG_20220907_144100.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt