Ömer Karataş
Tecrübeli Üye
son saatlerde transfer gelişmeleri hızı
mertens sola, ortaya james
oliveira ile james siler süpürür merkezden, onlara ayak uyduracak 1 kanat alırsak![]()
Adama 6 veriyor 2.5-3m ekonomik olarak kötü duruma düşmüş bir takım için zarardan kardır. Bide adam gitmek isteyip oynamıyosa bence gönderilebilir. Bizde buna benzer şeyler yaptık. Cicaldao morutan biz bunlara 10m Euro verdik lyundama keza geçen sene. Bir dünya örnek var renktasKulübü neden göndermek istiyor ki, oynamıyor mu orada benim gördüğüm istatistiklerde oynayan bir adam. Tamamen maliyetinden kurtulmak icin oynattığı adamı mı göndermeye çalışıyorlar
Ekibimiz şu an müthiş derecede takım oyunu ve özverisi yüksek oyunculardan oluşuyor. James'in buna ayak uydurma ihtimali düşük. Yaş ortalamasının biraz yüksek olduğunu da göz önünde bulundurunca gamsız adama kredimiz pek yok gibi.1 ay önce burun kıvırıyordum ama kanat alıyorsak eğer James de gelsin anasını satayım. Fena gaza geldim, oyun zekası t...klarından sarkan adamları izleyip keyfe gelelim.
Murat sesini duymus olmasam sana Okan Buruk derdimBen yazdığımda millet benimle tastas gecmisti. Zaman gene bizi hakli cikartti.