Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'un bir açıklamasında bölgesel antranörler alınacağını ve bu şekilde daha çok oyuncu geliştirebileceğimizi söylediğini hatırlıyorum. Bu proje rafa mı kalktı acaba bir bilenimiz var mı?

Abdülkerim e dikkat ettim hızlı adamlarida bir şekilde durduruyo. Güçlü adamlarida birde çalım yemiyo kolay kolay bu güzel bir özellik birde hava toplarında gayet iyi. Emin Bayram a okeyim ama bu iki özelliğini gelistirmesi lazım. Harici basit oynarsa birde ligde iş yapar. Biraz izlemek lazım. Bu hafta bakalım görcez

Uzaklaştırdığı Toplara dikkat etmesi lazım dün yedigimiz golde resmen rakibe teslim etti topu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdülkerim e dikkat ettim hızlı adamlarida bir şekilde durduruyo. Güçlü adamlarida birde çalım yemiyo kolay kolay bu güzel bir özellik birde hava toplarında gayet iyi. Emin Bayram a okeyim ama bu iki özelliğini gelistirmesi lazım. Harici basit oynarsa birde ligde iş yapar. Biraz izlemek lazım. Bu hafta bakalım görcez
korner bayrağında 2 kişi sıkıştırmışken soğukkanlılığı çok hoşuma gitti, değil 19 yaşında bi stoper, stoperlerin çoğu orda dikerdi ya da taca vururdu

Heyecanlı bekleyiş sürüyor bir şeyler olmalı artık

Abdulkerim-Nelsson ikilisinin yedeğinin Emin Bayram olması harika olur. Hem masrafsız, hem de Emin birkaç maç böyle performans verirse Ahmetcan Kaplan gibi hatta daha yüksek rakamlara transfer yapabilir.

Ama 4. stoperin Metehan olmasına o kadar olumlu değilim. Kulüpte zor durumlar için, koyduğun anda bocalamayacak tecrübeli bir stoper bulunmasını isterdim. Allah korusun stoperlerden biri 3 ay sakatlık yaşasa, Emin-X ile ilerleriz. Ama derbi öncesi kart sınırında olan topçu kart yemesin diye kurdeşen dökeriz.

Gökhan Zan gibi stoperler şu an kalmış olsa, 4. olarak öyle bir adam dursun derdim. Ama mevcut sınırda öyle bir yabancıya yer yok. Öyle bi yerli oyuncu da yok. Mecbur şartların kötü gitmemesi için dua edeceğiz.

Kaan gibi birine de asla o bonservis ve maaş verilmez bence de.

Erden Timur'un bir açıklamasında bölgesel antranörler alınacağını ve bu şekilde daha çok oyuncu geliştirebileceğimizi söylediğini hatırlıyorum. Bu proje rafa mı kalktı acaba bir bilenimiz var mı?
transfer dönemi bitince altyapı ve bu tarz hamlelere ağırlık verilir umarım. transfer döneminde adamın başını kaşıyacak vakti yok belli oluyor

Uzaklaştırdığı Toplara dikkat etmesi lazım dün yedigimiz golde resmen rakibe teslim etti topu

rakipler öyle ahım şahım adamlar değil zaten. bir şekilde savunman gerek önemli olan uzaklastırdığın topların bize ulasması. onları yaptığında kusursuza yakın mac cıkarıyon. takım oyununa etkisi de çok yüksek oluyor stoperlerin uzaklastırdığı toplar. onlar üzerinde ekstra durulması lazım. basit topları taça atmama da dahil buna.

Kanatsızlıktan çıldırdım.

hqdefault.jpg

Stad sponsorluğu meselesi transfer süreci bittiğinde tekrar gündeme gelir inşallah.

Eğer Meksika’daki sol bek alınacaksa bu en geç bu gece KAP açıklaması gelmeli saat farkı nedeniyle sorun oluşabilecek bir transfer

Bi sey soylicem hemen cullanmayin. Bjk cok fakir cok rezil cok bitik vaziyette olmasina ragmen mantikli isler yapiyor transferde. O butceyle kurduklari kadro helal olsun yani

Bu da CEYHUN KAZANCI isimli Galatasaraylinin basarisidir. Ulkede duzgun rakip cikmiyor diye rekabet seviyesini yukselten muthis bir camiayiz

Sadece ceyhun kazancı değildir.Adamlarda bu işi bilen yöneticilerde var.Ceyhundan önce iyi işler yapıyorlardı.

Biz tamamen bu yönetimde dahil ahbap çavuş ilişkisiyle yürüyor işler.Bu yüzden işi bilenleri bulamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt