Transfer Nöbeti #21 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne İcardi'si kardeşim, kanat nerde kanaaaat?

3 tane forvet oyuncumuz var 4.'yü alıyoruz ama 2 tane kanat varken biz hâlâ forvet derdindeyiz.

Aylardır kanat oyuncusu bekliyoruz şu takıma. İcardi'ye harcadığınız enerjiyi, mesaiyi, bütçeyi oraya harcasaydınız ya kardeşim!! Haftalardır İcardi ile uğraşıp duruyoruz. Beyefendinin tatili bitsin de gelsin diye bekliyoruz bir de.

Transferin bitmesine 1,5 gün kalmış doğru düzgün isim yok. Şu dakikadan sonra sırf taraftar tepkisinden, transfer yapmış olmak için yaparlarsa çok pis söverim. Kanada çok net katkı verecek, tartışmasız bir ismin gelmesi lazım. Yoksa alsınlar İcardi'lerini ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Kanatlar SOS veriyor, ilk olarak oraya uçağın inmesi gerekirken İcardi, Kaan Ayhan falan geliyor. Ya sabır....

Erden Timur'un bir açıklamasında bölgesel antranörler alınacağını ve bu şekilde daha çok oyuncu geliştirebileceğimizi söylediğini hatırlıyorum. Bu proje rafa mı kalktı acaba bir bilenimiz var mı?
Altyapı ve diğer konulara transfer sezonundan sonra ağırlık vereceğini söylemişti kamptaki toplantısında.

Icardi icin opsiyon nasil olsun? Adamin bir dahaki sene icin 8 milyon avro garanti maasi var.

Bir hesap yapin bana biz Icardi'yi alabilelim. Yillik 4 milyondan asagi oynamaz. O da 4 sene kontrat alirsa. Yani opsiyonu kullanabilmek icin PSG disinda Icardi'ye de 4 milyon imza parasi vermen lazim. PSG de en az 10 milyon ister.

bjknin transfer politikası mı övülüyor rüya mı görüyorum

heriflerin takımla idmana çıkmayan topçuları 8-10 milyon euro alıyodu geçen yıl

pjanic batsh alex malex bi dünya para verip 0 çektiler
Stoperi Necip olan takımın neyi övülür anlamış değilim helva gibi takımlarla maçlar yaptılar ciddi bir deplasmana çıksınlar hakem de kollamasın göreyim ben onları ...

Icardi icin opsiyon nasil olsun? Adamin bir dahaki sene icin 8 milyon avro garanti maasi var.

Bir hesap yapin bana biz Icardi'yi alabilelim. Yillik 4 milyondan asagi oynamaz. O da 4 sene kontrat alirsa. Yani opsiyonu kullanabilmek icin PSG disinda Icardi'ye de 4 milyon imza parasi vermen lazim. PSG de en az 10 milyon ister.

Gelecek sene alacak durumun oluşmayacaksa , hiç girmeyeceksin bu işe abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt