Noldu rtaş

Noldu rtaş

olm siz neyin kafasindasiniz la
hic mi macini izlemediniz su herifin plde?
lan ne diye futbolu takip ediyorsunuz ki adamayi bile hic izlemediyseniz
neyse zaten nöbet yarin bitiyor
senin gibiler yine ortadan kaybolur o zaman
kafamiz rahatlar biraz
anlaşma yakın deniyor
Misyö de ayni. Adam sezon ortalamasi 40 mac. Geldi 2ci hafta sakatlandi. Hamasa karsiyim ama kiralik olmasi ve yilligi 2-2.5 olursa cok da şaapmamBu tür transferler fırsat transferidir jamesi 1 ay önce olsa bende istemezdim son gün daha iyisini bulamazsın sakatlık mevzusuna gelince bizde linderoth vardı hatırlarsın adamın geçmişinde sakatlık yok ama bizde çöpe dünmüştü herif
Pas kalitesi için bir şey diyemem ama orta kalitesi kesinlikle düşük değil. Fiziksel özellikleri ve dribbling yeteneğinden sonra doğru düzgün yapabildiği tek şey olabilir ortalarıEmin ol senden fazla izlemişimdir :d Fiziğiyle atletizmiyle iş yapan çizgi oyuncusu Adama.Bizim gol sorunumuza nasıl bir çözüm bulacak anlamış değilim.Orta kalitesi,pas kalitesi de düşük bi adamdır.Yunus elimizdeki iş yapma ihtimali en yüksek yerli oyuncu onu yerinden edip bu adamı almak bize faydadan çok zarar sağlar.
Yapma renkdaş ben Okan hocayı seviyorum ve çok başarılı olmasını istiyoruma sporda scout mahmut reis okan hocamızı koruyor serdar yeşildağa karşı
6. hafta Konyaspor - Galatasaray macinda Ikpeazu ve Traore karsilasiyor
Yunusun kaç asisti var bu sezonPas kalitesi için bir şey diyemem ama orta kalitesi kesinlikle düşük değil. Fiziksel özellikleri ve dribbling yeteneğinden sonra doğru düzgün yapabildiği tek şey olabilir ortaları![]()