Burkay Altındall
Aslan Üye
O İcardiye yakışır bence en çokadama 31 nr yakisir![]()
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O İcardiye yakışır bence en çokadama 31 nr yakisir![]()
jeton şimdi düştüYapma renkdaş ben Okan hocayı seviyorum ve çok başarılı olmasını istiyorum

0. Takımda zaten istatistiklere geçen PVA ve Midtsjö dışında asist yapmış kimse yok galibaYunusun kaç asisti var bu sezon
Pas kalitesi için bir şey diyemem ama orta kalitesi kesinlikle düşük değil. Fiziksel özellikleri ve dribbling yeteneğinden sonra doğru düzgün yapabildiği tek şey olabilir ortaları![]()
Valla anlamadım renkdaşjeton şimdi düştü![]()
Bi coin hesabi mi ne twit atmisti. Yeni kripto projesi falan icin. Mertens'in forma numarasi mi ne secilecekti. SadeceO samiyeni takip ediyordum. Toreyrayla ilgimiz yok demişti. Bu bunu yazdiktan 10 dk sonra italyanlar haber girmeye basladi. Bu hemen tiviti silip toreyra yakin falan yazmisti. Belki denk gelen olmuştur. Kolpacinin bayrak taşıyanı. Fotosoplu whatsapp yazismalariyla keriz kandırıyor.
traoreyi 3lü kademeyle kapatmaya çalışır her takımTraore demek butun defansin ona konsantre olmasi demek.
Icardi, mertens ve Yunus 10+ gecer hu sekilde.
Kimi tutacaklar birini tutsa digeri bos.
Bal yapamayan arıymış. Barış Alper gibi. PuhhahhahaBi kanadın Kerem bi kanadın Yunus. Geçen sene Barça'da oynamış Adama Traore'yi istememek lüks kaçmıyor mu bizim takıma. Sol açıkta Neymar sağ açıkta Messi oynuyor gibi tavırlar niye baylar?
bence adama herif dele dele gececek defansi