Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.738
- 11.637
- 1.473
Haluk ile Gökhan baksın çorbasına, çorba gelmeyince kudurdular sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan keller erden timurdan madem haber alıyorsunuz.gecen yaz neden 1 ay boyunca okan buruk adı geçmedi de fatih terim adi gecti?ne oldu de okan buruk geldi, bi anlatın hele.ahmet yuce ve fatih terim masada ne konustu,anlatin?erden timur kimi hoca olarak istedi ve kim engel oldu?yoksa size haber uçuran metin ozturk mu?
Vecino transferi gününde adama hakaretler, istifa etsinler vb. mesajlar çokca vardı.
hepsi tamda bu sayede izleniyor - bu konular harika onlar için. Baya baya para kazanıyorlar ve "insanlara yöne veriyoruz" modu geliyor heralde.twitterda ki fenomen denilen yavşakların sanki tweet atarak türk futboluna yön vereceğini düşünmesiyle başlayan dalga muhabirleri bile sarmış, sizi kimsenin iplediği yok be olm, maçlar twitter'da, youtube'ta oynanıyor sanki kafalara bak
Yok anasının iyice kafayı yemiş bunlar yaBjk Gedson için 150 milyon Euro istiyormuş.
Nah satarsın da diyelim ki sattın, cebine 25 milyon giriyor zaten en fazlaOzan Zeybek: "Mauro Icardi'yi satamazsın ama Gedson Fernandes'i şu an 50 milyon Euro'lara satabilirsin." (A Spor)
yok üstad her yerdeler
hepsi tamda bu sayede izleniyor - bu konular harika onlar için. Baya baya para kazanıyorlar ve "insanlara yöne veriyoruz" modu geliyor heralde.
Erden Timur'dan bak Ankaragüvü penaltısında sıçrıyorlar falan (beceri ister harbi bunları harmanlamak)
dediğine bak - ben yayın yapacaktım - bana Telefon kapattırdınız falan....
yav milyon tane mesaj içinde illaki olur
galatasaraylı gibi görünen vaşka takımlı olanlardan olur, sarhoş yazandan olur, ergenden olur
icardiye bile küfür ediliyordur şu anda açıp baksak
o gün tag altındaki yorumların yüzde 99u tam tersi erden timur böyle hata yapmaz minvalinde idi
gereksiz mağduriyetler yaratmak milli sporumuz oldu zaten
Vecino iptal oldu diye değil ondan sonra o tayfa bunlara da saldırdı. O benzer tayfa Erden Timur'a da saldıran tayfa aynı.ben gercekten anlamadim
neden vecino iptal oldu diye çıldırdı bunlar acaba