Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk jetson icin gelen 230m euroluk teklifi paraya ihtiyacımız yok diyip reddetmiş.

Sizce Haluklarin kaynagi Erden Timur mu yoksa Metin Ozturk mu? Erden Timur bence bunlarin telefonlarina cevap bile vermiyordur.

adamların yaptığı transfer haberini taraftar istemeyip iptal ettirdi diye kudurmuşlar böyle saçma bişey görmedim hayatımda

size mi soracak taraftar kimi beğenip beğenmeyeceğini
Transfer iptal olduğu için değil. Orada bazıları Vecino transferi üzerinden Erden Timur'a ve bunlara da saldırdılar.

Haaaadiiiii orrrrdaaaaaaan Gökhaaan Diiiiiinçççç

"40 M luğu 15 M na bitirmyee çalışıyorlar"dan
"Durun bakalım oynamadan Vecino'yu değerlendirmeyin" lerden
"40 gündür bekleyen adam Ndombeleydi" ye geldin...

yav...niye bu adamların alayı böyle...

Serdar Kelleci'de "Özellikle katıldım maç önünden basın toplantısına , bilerek isim vererek hocaya sordum...sayemde "edasına bürünüyor falan....

bırakın bu işleri - yönetimsel konular,TFF konuları , Ali Koç falan haber sınırınız olsun - transfere bulaşmayın bırakın ya
Erden Timur ayarlarını bozdu bunların hepsiyle oynadı iyikide oynadı bun ağız ishali adamlar yüzünden kim bilir kaçtane oyuncuyu kaçırdık bu zamana kadar vecino işini bilerek yem attılar son gün salça olup fiyat yükseltmesinler diye

Tottenham da Morinho bunu 10 numaraya çekmiş verim almış. Okan Hoca da Ziyech sağ kanat deyince bu Mehmet'te ikisini birleştirip kendince tahminde bulunmuş.

Ama boş ver renkdaş bunları. Bence Okan Hoca doğruyu bulup Ziyech'i Mertens yerine, Ndombele'yi Oliveira yerine, Tete'yi de sağ kanada koyacaktır. Erden başkan müdahale eder bir ton adam aldı

Ndombele 8 numara gibi Torreira'nın partneri olacak kesinlikle. Üçlüye dönülse bile 10 numaraya yakın görevi olacak olan yine Ndombele olmaz. Kariyerinde 1-2 sezon 10'ar maç ön libero oynadı diye sanki 10 numara almışız gibi konuşması kasıtlı bir şeytanlık değilse zırcahillik. Üstelik son yıllardaki pozisyonu da 10 numara olmamış adamın. Adam 6 numara oynamaya bile 10 numara oynamaktan daha yakın bence. Biraz olsun fit ve odaklı hale gelirse Torreira olmadığında 6 numarada onu kullanırım ben.

yönetim hepsinin itibarını zedelemeli ağır bi açıklamayla diyeceğim de

bu çoğu fenomenin deli gibi destekçisi de var, sonradan yönetimi de, oyuncuları da yıpratmaya çalışır bu soysuzlar, arkalarına takılacak taraftarda çok

Dün nasıl harbi şaklaban Beyaz Futbol'u biletini kestiler.

diyecekler ki "Baktık muhabirlerle yakın olalım şeffaf olalım ...yer gök birbirine giriyor...Hiç birinize çıt yok bundan sonra " o kadar rahatlarım ki.

Transfer konuşmuyoruz konuşmayacağız diye kanal varsa gider onu izlerim.

Yani anlıyorum bazıları işe yarıyor çünkü fener medyası saçmaladığında bu tür yayında yönetimin yapamayacağı seviyede yorumla çürütülüyor iddaalarda... yani dengesini kurmak o kadar zor ki şu işin.

türkiye’deki en ufak olumsuzluğa dış güçler diyenler gibisiniz be amma kafa açtınız kolpa gecesi

Gedsonun ayağı yok,onun sürdüğü topu omer bayram sürüp 1.5 senede 16 asist yapti

Vecino iptal oldu diye değil ondan sonra o tayfa bunlara da saldırdı. O benzer tayfa Erden Timur'a da saldıran tayfa aynı.

saldırır abi sen haber vermek yerine muhtemelen 3 maçını bile izlemediğin adamı ayakçılık in yağlayıp ballarsan adamlar da sana saldırır

ndombele sağlık testini geçemedi haberi yaptılar şimdi nasıl çıkaracaklar o işi peki

ee sen gazeteciliği yönetimin bilerek sana verdiği bilgiyi paylaşmak olarak görürsen vermediğinde de böyle patlarsın işte

Transfer iptal olduğu için değil. Orada bazıları Vecino transferi üzerinden Erden Timur'a ve bunlara da saldırdılar.
Erden Timur'a saldıranlar haindir. Bunlara saldıranlara helal olsun. Vasat her transfer haberini öven kişiye her kim sövdüyse helal olsun. Oldu kardeşim çıkın hoca istiyordu icardinin arkadaşıydı torreiranın ranza dostuydu. Musleranın komşusuydu de fb lilerin ağzına malzeme ver sonra gel bağır. İlk performans düşüklüğü olsa fenerliler bunların dediği yerden vurucak. Vecino gelmedi musleranın performansı düştü. torreira nın düştü vs vs böyle gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt