Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok azmış diyorlar
Adamın en verimli çağı benfica etiketine sahipken 30 milyon opsiyonla zorla premier lige kiraladılar. Üzerinden 2,5 sene geçip tek başarılı dönemi 6 aylık Galatasaray performansı olan adam değerine değer katmış demek.
20 milyon versinler sırtında taşır ahmet denen herif.

Bu herifler bu infialin Belmas>Gedson >Asunciao > Pulgar > Vecino şeklinde 3 senelik bir yara olduğunu çözemeyip maval okuyorlar.

tivitter haberciliğini sizin gibi adamlar büyüttü. 2 gram beyinli taraftarda zirveye çıkardı. HER krizimsi konuda benzer olaylar olmasının önü açıldı.

İşinize gelince Galatasaray taraftarı çok büyük 6 ayda başkan değiştiriyor oluyodu dime hee

bunlara kim niye tepki gösterdi ki ilk haberi verdiler diye mi
Evet. Vecino haberinden dolayı. Bir de Vecino için olumsuz konuşmadıkları için bu arada bazıları burada da övdü diyorlarda adamların tek dedikleri "Vecino iyi mi kötü bilmiyorum, Uruguay milli takımında ilk 11'de oynadı, çokta boş bir oyuncu değildir demeleri"

Gerizekalı bunlar cidden. İcardi'nin de yedeği yok ona bakarsan muslerayla boeyin de yok. Napıcaz bütün adamları klonlıcak mıyız?

1694033888559.webp

valla nasıl üzülüyorum biliyor musun
burhanla senin kolpalarına inananlara
doğru diyorsun

Evet. Vecino haberinden dolayı. Bir de Vecino için olumsuz konuşmadıkları için bu arada bazıları burada da övdü diyorlarda adamların tek dedikleri "Vecino iyi mi kötü bilmiyorum, Uruguay milli takımında ilk 11'de oynadı, çokta boş bir oyuncu değildir demeleri"
o salaklara biri söylesin fb li rosside uruguayda oynadı.

24 euro bağışlamak ne yav bunlara bu insanlar bu paraları sokaktan mı topluyor.

Twitchten çıkan bir taktiktir.

Sen yayın yapıyorsun...Ben senin kuzeninim mesela. Fake ama gerçekçi görünen isimle , para atıyorum sana. Sende bana yayın sonunda geri atıyorsun.

10 olta atsan 50 tane balık (paralı mesaj) geri gelir.

twitterle şampiyon olunsa

her sene olurduk anasını satayım

arada birde fb olurdu :)

birzamanlar twyi millete anaavrat küfür edip rahatlamak için kullanıyordum
ciddili sırf bunu için kullanıyordum
çok iyi geliyordu

trde şampiyonluk üç dört iyi topçudan
ve sadece bu topçuları iyi idare eden hocadan geçiyor

gerisi traşşş

Adamlar 1 saat oyun büyük yeğen kafasında yayın yaptılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt