Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hepsi ayni laflari söyleyip duruyor, konusursam yer yerinden oynar! hiçbirininde bildigi bir “sey” yok.

Bizim icin en iyi senaryo Nelsson, Boey ve Tete'nin milli takimlara secilmesi olur. ( Nellson ilk 11)
Ndombele de secilirse buyuk ihtimal UCL kupasini almisizdir 😁

Herkes salladığı yalanların hesabını vermeden hedefi başka yere saptırma derdinde
Aslında bunu da yapmalarına gerek yok
Dediğim gibi 2 gün önce ali nacinin twiti önüme düştü 9k insan beğenmişti
Yani taraftar kandırılmaya dünden razı
Siz ağzından doğru cümle çıkmayan adamlara abim çekerseniz
Onlar da sizi kandırmaya devam eder
Bu kadar basit

Neden yayına çıkmadıklarını birkaç kez dile getirdiler, on dakika önce bitirdik dediler şimdi bitirdiler, uzman değilim ama tekrara düşmek bilmiyorum şüpheli.

Samiyenhaber için iyi şeyler söylenmiyor

iyi olmadığını anlamak için çok düşünmeye gerek yok renktaş

beklentiyi yükselt, isimleri sızdır, galatasaray arkasına saklanarak sosyal medyada oraya buraya diklen...

şu insanlara prim vermeyin abi

koskoca galatasaray kendini 3 5 troll fenomenle mi savunacak

bu sene ilk düşmesi gereken takım kasımpaşa onların pisligi kimsede yok

rizede diyecem ama palamut bu ligte en cok tuttugumu genc hoca herife graham potter gibi takip ediyorum
keşke akbile filan gitseydi

o salaklara biri söylesin fb li rosside uruguayda oynadı.
Bir oyuncuyu boklamadıkları genel olarak gelsin görelim dedikleri için birine saldırmak bana mantıklı gelmiyor. Vecino'yu ben de istemem o maliyetlere özellikle lakin faydalı olur diyen veya gelsin bir görelim diyen birine de saldırmam.

iyi olmadığını anlamak için çok düşünmeye gerek yok renktaş

beklentiyi yükselt, isimleri sızdır, galatasaray arkasına saklanarak sosyal medyada oraya buraya diklen...

şu insanlara prim vermeyin abi

koskoca galatasaray kendini 3 5 troll fenomenle mi savunacak

Taraftar değil yönetim prim veriyor, samiyen, Erden timurun içtiği sudan bile haberi olan bir tip.

Aslanim
Screenshot_20230907_000450_Parallel Space 64Bit Support.webp

Fener sayfalarıyla mücadele eden bir numaralı hesap.Erden Timur ile alakalı bir eleştirisini görmedim.

yauv eleştirse ne olacak

bende ramos yüzünden eleştirdim ki
harbiden çok anlamsız bir transferdi

eleştirmek normaldir

ama misal '' bu adamın yıldız sevdası'' veyahut '' sıçtı batırdı'' gibi küçümseyici tavırlar bu adama YAPILAMAZ!

Bir oyuncuyu boklamadıkları genel olarak gelsin görelim dedikleri için birine saldırmak bana mantıklı gelmiyor. Vecino'yu ben de istemem o maliyetlere özellikle lakin faydalı olur diyen veya gelsin bir görelim diyen birine de saldırmam.

peki geçen de konuştuk da

sence bu ikili, nevzat, ank vb bariz yağcılık yapıyor mu yapmıyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt