Sahin Ozkan
Sarı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 391
- 207
- 1.153
Hepsi ayni laflari söyleyip duruyor, konusursam yer yerinden oynar! hiçbirininde bildigi bir “sey” yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samiyenhaber için iyi şeyler söylenmiyor
Bir oyuncuyu boklamadıkları genel olarak gelsin görelim dedikleri için birine saldırmak bana mantıklı gelmiyor. Vecino'yu ben de istemem o maliyetlere özellikle lakin faydalı olur diyen veya gelsin bir görelim diyen birine de saldırmam.o salaklara biri söylesin fb li rosside uruguayda oynadı.
Fener sayfalarıyla mücadele eden bir numaralı hesap.Erden Timur ile alakalı bir eleştirisini görmedim.Samiyenhaber için iyi şeyler söylenmiyor
iyi olmadığını anlamak için çok düşünmeye gerek yok renktaş
beklentiyi yükselt, isimleri sızdır, galatasaray arkasına saklanarak sosyal medyada oraya buraya diklen...
şu insanlara prim vermeyin abi
koskoca galatasaray kendini 3 5 troll fenomenle mi savunacak
Eee biz boşuna mı nöbet tutuyoruz babayiğitHaluk Yürekli: "Gece 01:30 da insanlar uyuyor 20-30 tane hesapla bu işi bambaşka yere getirdiler günün sonunda biz vazgeçtirdik filan diyorlar."
Milli maç sayisi konusunda da bir Bonus maddemiz olabilir bence
Fener sayfalarıyla mücadele eden bir numaralı hesap.Erden Timur ile alakalı bir eleştirisini görmedim.
Bir oyuncuyu boklamadıkları genel olarak gelsin görelim dedikleri için birine saldırmak bana mantıklı gelmiyor. Vecino'yu ben de istemem o maliyetlere özellikle lakin faydalı olur diyen veya gelsin bir görelim diyen birine de saldırmam.