Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halukları cokta küstürmemek lazım cünkü özellıkle koc medyası ve fener bize saldırırken bizi en cok savunan bunlar oluyor

Heh işte .... oralardaki habere koşsunlar işte ya. Zaten kitleleri GS taraftarı...zaten sırf Koç medyasıyla uğraştıkları için izleniyorlar.

Transfer haberlerine bulaşmıyoruz desinler bitsin gitsin. O zaman güvenilirlikleri artar yemin ederim.

Fener medyasına karşı tabii düzgün şekilde başa çıkamazsın - illaki iğneleyecek şeyler lazım.

Okan hocam daha fazla inat etmeden torreira-Demirbay-Ndombele ortasahasıyla 4-3-3e dönmeli. Mertensi 11de oynatmayı bırakmalı artık. Bu takım muazzam biçimde 4-3-3 pynar başka bir şey oynamaz

yayından tek önemsediğim bilgiyi aldım .

Beklentim dahilince bunca tantanadan sonra basın toplantısı gerek diyorduk..

yarın varmış - umarımda olması gerektiği gibi geçer.

biri bizi gözetliyor evi kalitesinde çakma aktörlerle yapılan realite programı gibi oldu şu son 1 aydır sosyal medya youtube.

önemli yerli oyuncuları gönderdık ve hepsi epeyde süre alacaklardı bu yogunlukta

okan hoca nasıl onay verdi veya nasıl bir planı var merak ediyorum

Erden Timur'u kim yiyecekmiş yav , zırva. Dan dun eleştiriyorum iki aydır. İnşallah yaptığı hatalardan ders çıkarır ve ileride başkan olur. Ne istifa dedik ne hakaret ettik. Kimsenin niyeti klavye başından kelle almak değildi, yapılan hamleye engel olmaya çalıştı herkes kendince.

Vecino olayı Erden Timur'un attığı bir yem. Lazio yalanlamış haberi. Gerçek olsa neden yalanlasinlar?

Ndombele Sanchez ile birlikte geldiğine göre belli ki Tottenham ile önceden anlaşılmış. Fırsat planı tutmayınca Ndombele'yi ve Sanchez'i paket yaptırdılar.

Vecino o akşama kadar adı hiçbir şekilde bizimle anılmadı. Bu adam hiçbir eksiğimiz giderecek bir adam değil. Kaliteli oyuncu zaten değil. Vecino transferinin hiçbir mantığı yok. Yem atılmış, başka açıklaması yok.
Oyle yem mi olur a.... ic savas cikacakti az kalsin

vecino olayı kim ortaya attıysa atsın olmaması bu kulübün hayrına olmuştur,uzatmanın anlamı yok

maddi külfeti,yaşı ve duragan oyun tarzı bizi bitirirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt