Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rezil değiller ama evet onlar kadar savunan 2.bir medya kuruluşu muhabiri olmadı bizi geçen yıl maclarda dayak yerken masa başında da zayifken karşı tarafın pisliklerini birileri söylemeli bizim camia o konuda herzaman zayıf oldu o yüzden bu tarz adamlar kusturulmemeli
beş para etmez rezil herifler.
bu rezil heriflerden medet ummak daha büyük rezillik.

Ben tam tersi GD denen adama uyuz oldum
Zamanında GS başkanıyla yayında dalga geçer gibi gevşek gevşek konuşan bu
O gün Vecino haberini verirken pişmiş kelle gibi sırıtan da bu

40 milyonluk adam gelecek diyen de senin kaynağın
ndombele sakat GS almayacak diyen de senin kaynağın

milleti yanılttım de otur aşağı

Rezil değiller ama evet onlar kadar savunan 2.bir medya kuruluşu muhabiri olmadı bizi geçen yıl maclarda dayak yerken masa başında da zayifken karşı tarafın pisliklerini birileri söylemeli bizim camia o konuda herzaman zayıf oldu o yüzden bu tarz adamlar kusturulmemeli
Aynen millet euro euro para gönderirken küserlerdi zaten :D Akan musluğu kimse kapatmaz

Bu gazetecilerin hepsi bos konusuyor. Profesyonelsiniz. Bu isi para icin yapiyorsunuz. Halukmus, Rodopmus farketmez. Bu isi gonluyle yapan, cikar beklemeyen tek bir taraf var. O da anli sanli Galatasaray taraftaridir.

Ben tam tersi GD denen adama uyuz oldum
Zamanında GS başkanıyla yayında dalga geçer gibi gevşek gevşek konuşan bu
O gün Vecino haberini verirken pişmiş kelle gibi sırıtan da bu

40 milyonluk adam gelecek diyen de senin kaynağın
ndombele sakat GS almayacak diyen de senin kaynağın

milleti yanılttım de otur aşağı
Zaten tjkli zaman zaman o tjk amigoluğunu içinde tutamayıp çıkartıyor bazen barizce.

Bu gazetecilerin hepsi bos konusuyor. Profesyonelsiniz. Bu isi para icin yapiyorsunuz. Halukmus, Rodopmus farketmez. Bu isi gonluyle yapan, cikar beklemeyen tek bir taraf var. O da anli sanli Galatasaray taraftaridir.
Gökhan 30. osuruğundayken biz burada o gece duvarları yumrukluyorduk forumca. Diyeceklerim bu kadar

Bu arada tw hesaplarına sallıyorsunuz
Evet doğru sizin gibi bir sürü kolpacı aynı zamanda twda da var
Ama scofield denen 1 tw hesabının alayınızı rezil ettiği hakikatini de değiştiremezsiniz
Ziyech'in geldiği gün birinizin haberi yoktu
Ula siz nasıl muhabirim diye geziyorsunuz

okay tam olarak gs’nin orta sahasinda olmayn ve ihtiyac karsilicak adam

Ama scofield denen 1 tw hesabının alayınızı rezil ettiği hakikatini de değiştiremezsiniz
Salladıkları samiyen susuyorken bunlar her gün 50 tane isim atıyordu ortaya.

Halukların ne olduğu zaten belli geçen sene Torreira sürecinde tüm taraftara zıt gitmediler mi bu sene Burhancan'ın tarihi çalım tweetinden sonra gene insanları kandırmayın diye 1 saat konuşmadılar mı tek tek bu örnekleri daha da arttırım ama gerek yok. İşlerine geldiği gibi takılıyorlar olumsuz bir şey oluncada sinirlerini de taraftardan çıkarmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar.

Salaklar gazeteciliği bile bilmiyorlar ki. Gazetecilik durmadan iddialarda bulunmak durmadan haber yapmak değildir ki. Araştırırsın edersin 10 tane mi adam aldık mesela 3 tanesini sen net vermişsindir herkesten önce gidip dersin bak benim haberlerim bunlardı araştırmıştım emindim diğerlerini bilmiyordum haber de yapmadım dersin. 100 tane şey söyle 10 tanesi tutunca ben demiştim olmuyor

Duyumcular boş herifler onlara para veren ise daha boş k bakma kolpa kemal

Sami Yen Haber çıktığından beri muhabirler yangın yeri oldular adam Sanchez'i söyledi Haluklar stoper transferi yokken tam tersini söyledi. O olacak bu olacak diye ümit verdiğini de hatırlamıyorum. Vecino olayından sonra taga destek verdi çünkü eleştirilecek bir olaydı 32 yaşındaki adama geri dönüşü olmayan 11 m euro vermenin hiçbir mantığı yoktu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt