Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.667
- 73.205
- 5.188
Yüce rabbim gol atsın diye yaratmış bu herifiSon golun aynisini kuslara da takmisti. Kral 5 metreden bile doksana cakiyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüce rabbim gol atsın diye yaratmış bu herifiSon golun aynisini kuslara da takmisti. Kral 5 metreden bile doksana cakiyor![]()
beş para etmez rezil herifler.Rezil değiller ama evet onlar kadar savunan 2.bir medya kuruluşu muhabiri olmadı bizi geçen yıl maclarda dayak yerken masa başında da zayifken karşı tarafın pisliklerini birileri söylemeli bizim camia o konuda herzaman zayıf oldu o yüzden bu tarz adamlar kusturulmemeli
Aynen millet euro euro para gönderirken küserlerdi zatenRezil değiller ama evet onlar kadar savunan 2.bir medya kuruluşu muhabiri olmadı bizi geçen yıl maclarda dayak yerken masa başında da zayifken karşı tarafın pisliklerini birileri söylemeli bizim camia o konuda herzaman zayıf oldu o yüzden bu tarz adamlar kusturulmemeli
Zaten tjkli zaman zaman o tjk amigoluğunu içinde tutamayıp çıkartıyor bazen barizce.Ben tam tersi GD denen adama uyuz oldum
Zamanında GS başkanıyla yayında dalga geçer gibi gevşek gevşek konuşan bu
O gün Vecino haberini verirken pişmiş kelle gibi sırıtan da bu
40 milyonluk adam gelecek diyen de senin kaynağın
ndombele sakat GS almayacak diyen de senin kaynağın
milleti yanılttım de otur aşağı
Gökhan 30. osuruğundayken biz burada o gece duvarları yumrukluyorduk forumca. Diyeceklerim bu kadarBu gazetecilerin hepsi bos konusuyor. Profesyonelsiniz. Bu isi para icin yapiyorsunuz. Halukmus, Rodopmus farketmez. Bu isi gonluyle yapan, cikar beklemeyen tek bir taraf var. O da anli sanli Galatasaray taraftaridir.
+ konsol oyunlarıbilgisayar oyununda mı
Salladıkları samiyen susuyorken bunlar her gün 50 tane isim atıyordu ortaya.Bu arada tw hesaplarına sallıyorsunuz
Evet doğru sizin gibi bir sürü kolpacı aynı zamanda twda da var
Ama scofield denen 1 tw hesabının alayınızı rezil ettiği hakikatini de değiştiremezsiniz
Ziyech'in geldiği gün birinizin haberi yoktu
Ula siz nasıl muhabirim diye geziyorsunuz
Salaklar gazeteciliği bile bilmiyorlar ki. Gazetecilik durmadan iddialarda bulunmak durmadan haber yapmak değildir ki. Araştırırsın edersin 10 tane mi adam aldık mesela 3 tanesini sen net vermişsindir herkesten önce gidip dersin bak benim haberlerim bunlardı araştırmıştım emindim diğerlerini bilmiyordum haber de yapmadım dersin. 100 tane şey söyle 10 tanesi tutunca ben demiştim olmuyorBu arada tw hesaplarına sallıyorsunuz
Evet doğru sizin gibi bir sürü kolpacı aynı zamanda twda da var
Ama scofield denen 1 tw hesabının alayınızı rezil ettiği hakikatini de değiştiremezsiniz
Ziyech'in geldiği gün birinizin haberi yoktu
Ula siz nasıl muhabirim diye geziyorsunuz
okayokay tam olarak gs’nin orta sahasinda olmayn ve ihtiyac karsilicak adam