Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet uyum cok önemli, bunlar uyum saglarsa ve performansini ortaya koyarsa müthis bi sezon gecirebiliriz, umarim hersey cok güzel olacak. Heyecanlaniyorum yav, maclarimizi iple cekiyorum.

TURKISH GIANTS GALATASARAY
bi insanın bi tane elle tutulur postu olmaz mı?

Bu arada dürüst olmak gerekirse bence orta sahaya aradığımız profil daha defansif bir isimdi. Vecino alınsaydı hem Torreira - Vecino orta sahasıyla ortayı daha sağlam tutardık hem de Torreira'nın yokluğunda Vecino onun yaptığı işleri yapabilirdi, tempo olmasa da en azından defansif katkı açısından. Ayrıca Vecino'nun Torreira ve Icardi gibi isimlerle oynama alışkanlığı vardı ve çok da iyi bir karakterdir

Elbette o yaştaki Vecino için o paralar korkunçtu ancak bu sezon için kötü transfer olmazdı. Örneğin Fenerbahçe'ye gitmesini de hiç istemem, evet 32 yaşında 3 yıllık €11m maliyet skandal bir bedel fakat en azından bu sezon iyi düzeyde katkı verebilecek bir topçu

Ndombele bambaşka bir potansiyel, o kadar düşük riskle alındı ki tuttuğu senaryoda sezonun transferi olur, fakat yine de defansif zaafiyet oluşturabilecek bir isim. Topun değerini bilmesi, ince pasları görebilmesi ve adam geçerek top taşıyabilmesi açısından ilaç olacaktır fakat an itibariyle Torreira'ya bir şey olduğu senaryoda epey sıkıntı yaşarız (eğer Ndombele Lyon dönemi performansına dönmezse)
Vecino'nun vereceği katkıyı Okay'da verir. İkiside benzer tarz adam. Okay haberleri çıktığına göre bir yerli 6 düşünülüyor gibi

zaha ziyech vs. bilmem de ndombele form tutup kafayı verirse ligi harbiden donunda sallar... geçen sene napoliyi kvara'dan dolayı full izledim, florya efektine toparlayabilir gibi. aouar tousart dönemindeki performansın yarısına yaklaşsa bize yeter.

aynı icardide olduğu gibi ısrar edip üzerine düşmek gerek...

Vecino'nun vereceği katkıyı Okay'da verir. İkiside benzer tarz adam. Okay haberleri çıktığına göre bir yerli 6 düşünülüyor gibi
Öncelikle Okay'ı almamalıyız

Sonra aralarında epey seviye farkı var

Bence Sarri'nin bırakmama muhabbeti bile doğru olabilir. Kullandığı bir adam. Çok da iyi oynadı geçen sezon

türkiyenin bayerni olucaz dendi dendi alın yine işte kaos, 1-2 kötü sonuçta okan hoca giderse veya yarın öbür gün erden timur istifa ederse şaşırmam,bilgim yok ama daha önce bu filmi izlemiştik olayı var ya ondan bahsediyorum,burası türkiye burda öyle kolay kolay ambargo vb bayern olma falan pek mümkün değil bence

Durun yahu, henüz öyle kaos maos yok. Olabilir ufak gerginlikler yönetim içinde bile zaman zaman. Geçen sezon başında da olmuştu işte. Umalım ki büyümesin tabi bir şeyler varsa...

Öncelikle Okay'ı almamalıyız

Sonra aralarında epey seviye farkı var

Bence Sarri'nin bırakmama muhabbeti bile doğru olabilir. Kullandığı bir adam. Çok da iyi oynadı geçen sezon
Vecino'nun bize katkı verme şansı 0'dı. O kadar yazılan çizilenden sonra o topçuyu gelmeden kaybetmiştik zaten. Bir adama toleransı 10 üzerinden değerlendirirsek o herife tolerans direk 1 olacaktı. Yanlış taç bile atsa yerden yere vurulurdu. 2-3 maçta kaybederdik o herifi ve o herifle aynı ülkeden olan oyuncuları

ama burasi türkiye zor be kardeşim ama inşAllah ambargo olur yaparız
Beşiktaş Şenol Güneş sonrası döndü dolaştı 4-5 hoca değiştirip tekrar Şenol Güneş'i aldı. Fener İsmail Kartal'ı yolladı Jesus getirdi tekrar İsmail Kartal getirdi. Sabretmek doğrusudur sabırsızlıklar başarısızlık getirir.

Beşiktaş Şenol Güneş sonrası döndü dolaştı 4-5 hoca değiştirip tekrar Şenol Güneş'i aldı. Fener İsmail Kartal'ı yolladı Jesus getirdi tekrar İsmail Kartal getirdi. Sabretmek doğrusudur sabırsızlıklar başarısızlık getirir.
yabancı hoca isteyenler var benim yerli yabancı takıntım yok ama son 23 senenin 21inde mi ne yerliler şampiyon olmuş

yav ne kiralanması,arda güler örnegi varken...zaten yerli sorunu var.hamza gitsin eyüpspora
Daha Efe Akman süre alamıyor bu sene öncelik Efe'de olacak. Berk'in fizik olarak güçlenmesi lazım burası süper lig o fizikle süperlig stoperleri omuz atsa 6-7 metre uçar her şeyin vakti var. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt