Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha Efe Akman süre alamıyor bu sene öncelik Efe'de olacak. Berk'in fizik olarak güçlenmesi lazım burası süper lig o fizikle süperlig stoperleri omuz atsa 6-7 metre uçar her şeyin vakti var. :asd:
berkin fiziği hepsinden iyi.üstelik 8 numara bile oynuyo.şu an fiziksel olarak en hazırı berk zaten.sert kayaya carptın umut bu sefer

yabancı hoca isteyenler var benim yerli yabancı takıntım yok ama son 23 senenin 21inde mi ne yerliler şampiyon olmuş
Gerçekler bunlar son 15-16 senedir yerli hocalar şampiyon oluyor kaldı ki dünyaca ünlü hocalarda geldi yapamadılar. Bu ligin dinamikleri farklı yerliler yabancılardan iyi Okan hocanın değerini bilelim.

Bu arada dürüst olmak gerekirse bence orta sahaya aradığımız profil daha defansif bir isimdi. Vecino alınsaydı hem Torreira - Vecino orta sahasıyla ortayı daha sağlam tutardık hem de Torreira'nın yokluğunda Vecino onun yaptığı işleri yapabilirdi, tempo olmasa da en azından defansif katkı açısından. Ayrıca Vecino'nun Torreira ve Icardi gibi isimlerle oynama alışkanlığı vardı ve çok da iyi bir karakterdir

Elbette o yaştaki Vecino için o paralar korkunçtu ancak bu sezon için kötü transfer olmazdı. Örneğin Fenerbahçe'ye gitmesini de hiç istemem, evet 32 yaşında 3 yıllık €11m maliyet skandal bir bedel fakat en azından bu sezon iyi düzeyde katkı verebilecek bir topçu

Ndombele bambaşka bir potansiyel, o kadar düşük riskle alındı ki tuttuğu senaryoda sezonun transferi olur, fakat yine de defansif zaafiyet oluşturabilecek bir isim. Topun değerini bilmesi, ince pasları görebilmesi ve adam geçerek top taşıyabilmesi açısından ilaç olacaktır fakat an itibariyle Torreira'ya bir şey olduğu senaryoda epey sıkıntı yaşarız (eğer Ndombele Lyon dönemi performansına dönmezse)

Ndombele asıl bölgesi olan 8 numarada süper değil ama genel olarak iyi oynayabileceği bir odaklanma ve form düzeyine gelirse (ben de şüpheliyim o ayrı) Türkiye Ligi'nde 6 numarayı da deplasman derbileri hariç gayet idare eder. Sınırlı maçta olması kaydıyla tabi. Öyle tüm sezon değil. Biraz form tutmuş ve odaklanmış bir Ndombele'nin TR ligi seviyesi için defansif olarak öyle kötü oyuncu olmadığını düşünüyorum ben. Ha birazcık takıma daha kontrollü oynama talimatı falan verebilir hoca o oynayacaksa doğal olarak.

CL'ye gelince... orada Torreira olsa bile zorlanacaksın zaten, hele bu grupta... Elbette en defansif orta sahanın Ndombele olduğu bir senaryo orada düşünülemez. O zaman artık orada Torreira yoksa (Allah korusun) Kaan Ayhanlı veya üç stoperli vs vs farklı bir taktik anlayışla falan çıkılacak...

Bu arada Vecino o maliyetlerin yarısına gelse yine kötü transfer olurdu... Çok net... Seneye gönderecek yer arayacağımız her oyuncu kötü transferdir maliyetinden bağımsız...

türk hacırayt'ı alalım
20832.jpg

Berk Kızıldemir’i geçen sene devre arası bir hazırlık maçında mı oynatmıştık ?

E benim dediğim santrafor yangını yapılan sezon değil miydi o işte? Benim hafıza ondan error verdi galiba? Başka santraforsuz gibi girdiğimiz sezon olmuş muydu? Cidden şu an hafıza kartı durdu çalışmıyor.
Santraforsuz dediğiniz sezon 18/19 bende aynısını diyorum Eren + Sinan + Muğdat forvet hattı vardı lider çıkabileceğimiz CL gruplarında ızdırap çekmiştik.

Santraforsuz dediğiniz sezon 18/19 bende aynısını diyorum Eren + Sinan + Muğdat forvet hattı vardı lider çıkabileceğimiz CL gruplarında ızdırap çekmiştik.

Pardon ben o mesajınızı yanlış anlamışım. "Benzer yangın" deyince benim dediğim santrafor yangınına benzer başka sezonda bir başka santrafor yangını gibi algıladım. Siz beni teyit ederek bugünkü yangına benzer yangın demişsiniz. Kusura bakmayın.

efe eriş ve berat lusu özellikle izleyecegim

Pardon ben o mesajınızı yanlış anlamışım. "Benzer yangın" deyince benim dediğim santrafor yangınına benzer başka sezonda bir başka santrafor yangını gibi algıladım. Siz beni teyit ederek bugünkü yangına benzer yangın demişsiniz. Kusura bakmayın.
Bende biraz garip yazmışım ortalık ondan da karıştı. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt