Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben fenerin kadrosu o kadar iyi olmadığını düşünüyorum.
Bir kere çok statik bi yapıya sahipler, fazla koşmayan bir takım.
hele ki lig ve Avrupa maçları artınca, nasıl puanlar kaybedeceklerini göreceksiniz.

Renkdasim, biz ittiyatli olalim sonucta bu karsilastirma oyuncularin gecmisi ile ve kagit ustundeki kiyaslamasi. Takim oyununda, planda, birlikte harekette isler degisebiliyor. Onun disinda yanlis birsey yok ama hatirlatmak istedim. Gunun sonunda, Ziyech/Zaha hazir degiller ve sure alamadilar (Zaha biraz). Onlarin tavugu onlara altin haliyle. Sezon sonu gereken cevap verilir :)
Takvim Cengiz

IMG_20230907_122818.jpg

Bek kovalıyor diye rashica öven uğur bek kovalamayan tadiç ve Cengiz i mi bizimkilerden önde tutuyormuş. Müthiş scout mesela ziyech in kanat bek oynadığını az da olsa biliyor muymuş? Zaha nın orta sahadan top alıp yeri geldiğinde bir 8 numara gibi oynadığını farketmiş mi?

FIFA ve FM den başka bir şey bilmiyor. Edindiği futbol kültürünün büyük bir kısmı da bu oyunlar sayesinde. En fazla halı saha da futbol oynamıştır diye düşünüyorum.

Beğenmediğiniz kişileri izlemeyerek ve söylemlerine -başta burada olmak üzere- yer/etkileşim vermeyerek tepki gösterebilirsiniz. Herifi milyoner yaptınız YT'da.

Ben fenerin kadrosu o kadar iyi olmadığını düşünüyorum.
Bir kere çok statik bi yapıya sahipler, fazla koşmayan bir takım.
hele ki lig ve Avrupa maçları artınca, nasıl puanlar kaybedeceklerini göreceksiniz.
Fenerin kadrosu kötü değil bizden sonraki en iyi kadro ancak kadroda yıldız dedikleri oyuncular son dönemlerini yaşıyorlar futbolda geçici bir kadroları var bu kadro 1-2 senelik bir kadro kesinlikle geleceği yok kadronun.

bazı arkadaşlar vecino gelse torreira yerine iyi olurdu yokluğunu kapatirdi vs demişler kesinlikle alakası yok birkere vecino paredesten bile ağır ve temposuz bir adam torreirayi mumla aratır ki Lazio bile rovella ve genduziyi aldı bu çöpe güvenmek yerine zaten Uruguay maçlarını izleyenler ne mal olduğunu görmüştür

Allahina kadar galatasarayliyim ister ye ister gargara yap.

Gedsonun ne yaptigini izleyenler,takip edenler bilir.

Bjkliler suan adam tapiyor.Sen futboldan anlamiyorsan anlayan bir tanidigin varsa ona bir sor.
Gedson iyi topçu doğru ama sadece iyi topçu öyle uçtuğu kaçtığı falan yok hani

bazı arkadaşlar vecino gelse torreira yerine iyi olurdu yokluğunu kapatirdi vs demişler kesinlikle alakası yok birkere vecino paredesten bile ağır ve temposuz bir adam torreirayi mumla aratır ki Lazio bile rovella ve genduziyi aldı bu çöpe güvenmek yerine zaten Uruguay maçlarını izleyenler ne mal olduğunu görmüştür
Adamın çöp olmasini geçtim Torreira 27 yaşında Vecino 32 yaşında

Fenerin Avrupa maclari onemli degil. Neredeyse 0 focuslanma ile lider olurlar.

Fenerin kadrosu kötü değil bizden sonraki en iyi kadro ancak kadroda yıldız dedikleri oyuncular son dönemlerini yaşıyorlar futbolda geçici bir kadroları var bu kadro 1-2 senelik bir kadro kesinlikle geleceği yok kadronun.
Adamlarin gelecegi dusundugu yok ki. Tek amac bu sene sampiyonluk.

Bu sene beni en çok mutlu eden sey kadro yu güçlü kurduk ama alınan oyuncuların yaşları oldu.Zaten Angelino ve Tete 23 Ndombele 26 Davison Sanchez 27 oldu.Ziyech ve Zaha gibi yıldız statusundeki oyuncuların 30 yaşında gelmeleri de önemli bir olay.

dubois'e çok ayıp edilmiş son gün takım bul falan denilmişse.

Son düzenleme:
dubois'e çok ayıp edilmiş son gün takım bul falan denilmişse.
Geçen sene aynısını Omar'a da yaptık. Sonrasında o davalar falan açıldı.

Çünkü planlamada Boey yoktu iyi performans verince Omar taça çıkmış oldu ve transfer dönemi de kapandığından adam ortada kalmıştı. Bunları Omar'ı savunmak için demiyorum planlamalardaki aksaklığı belirtmek için yazıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt