Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz beyni olan muhabirler olsa akşama erden başkana sağlam sorular sorarlar ama hiç umudum yok eblehlerin çoğu vecino olayı nasıldı hastalığınız neydi bunu soracak ama sanmıyorum biride çıkıp planlamaniz nasıldı ,yerli ve yabancı gibi bir soru sormaz

Ne 2 kişisi yaw

Bugün 2 kişi yarin 20 kişi

Yazılan şeyler akıl alır gibi değil çok büyük bir kutuplaşma var
Yeni olan bir şey değil bu kutuplaşma her zaman vardı, her zamanda olur. Ülke de her gün bir kavga oluyor zaten bunun futbolla alakalı olması bir şeyi değiştirmiyor niye yan baktın diye kavganın çıktığı bir ülkedeyiz olum.

Bu Vecino transferini AA bile yapmazdı. Hala aklım almıyor bu işi. Bu kadar sağlam transferlerden ve bu kadar sağlam orta sahalar ile ilgilendikten sonra bir stopere 9.5 milyon euro verecek paranın da olduğu bir ortamda nasıl bu adamı almayı düşünebilirler gerçekten ben akıl sır erdiremiyorum.

Arkadaşlar buraya yazdığım için özür dilerim, ilgili konuyu bulamadım. Galatasaraylı oyuncuların milli takım performanslarını takip edebileceğim kolay bir yöntem veya buna özel açılan konu var mı?

Vecino mevzusunu daha fazla konuşmaya gerek yok bence fazla uzatılıyor herif alınmadı sonuç olarak alınmış gibi konuşmaya neden devam ediliyor anlamadım.
Bu Vecino transferini AA bile yapmazdı. Hala aklım almıyor bu işi. Bu kadar sağlam transferlerden ve bu kadar sağlam orta sahalar ile ilgilendikten sonra bir stopere 9.5 milyon euro verecek paranın da olduğu bir ortamda nasıl bu adamı almayı düşünebilirler gerçekten ben akıl sır erdiremiyorum.

Yeni olan bir şey değil bu kutuplaşma her zaman vardı, her zamanda olur. Ülke de her gün bir kavga oluyor zaten bunun futbolla alakalı olması bir şeyi değiştirmiyor niye yan baktın diye kavganın çıktığı bir ülkedeyiz olum.
Bu sene bence geçen senelere göre çok daha farklı bir kutuplaşma var

Kulüplerin de sosyal medya hesaplarını fonlamasıyla birlikte önünü görmeden sağa sola sataşan çok fazla taraftar var. Bizim taraftarlar da dahil buna

Kulüp yöneticileri mi alır bilmiyorum ama bir şekilde önlem alınması lazım

Bu sene bence geçen senelere göre çok daha farklı bir kutuplaşma var

Kulüplerin de sosyal medya hesaplarını fonlamasıyla birlikte önünü görmeden sağa sola sataşan çok fazla taraftar var. Bizim taraftarlar da dahil buna

Kulüp yöneticileri mi alır bilmiyorum ama bir şekilde önlem alınması lazım
Herhangi bir önlem almazlar onla mı uğraşacaklar yav klasik birbirlerine sövüyorlar vs işte. Ayrıyetten siteye yırtık forma atmak birini dövmüş anlamı taşımıyor göz korkutmaya sallamış dahi olabilir fazla abartıyorsun bence.

Vecino’yu kel ortaya attıktan sonra saatlerce İtalya basınından haber aradım asla haber falan çıkmadı o gece.

Lazio taraftarı da Türk basınında gördükten sonra anlam veremedi mesela, rotasyonda kullanacaklarını düşünüyorlar zaten ki öyle de olacak.

Sadece bizim muhabirlerden çıkması işi ilginç bir boyuta getiriyor aslında. Gökhan Dinç’in açıklamasından sonra diğerlerinin sıra sıra girmesinde açıkçası herhangi bir istihbarat dahilinde yazdıklarını da düşünmüyorum. Gökhan ve Haluk ortaya attıysa doğrudur, şurda zaten 24 saat kalmış diyerek hepsi girdi Vecino GS’de diye.

İtalya basını asla kaçırmazdı bu haberi, bu heriflerden önce servis ederdi çoktan. Menajer işi mi döndü acaba, yoksa direkt yönetime tepki oluşsun diye mi yaptılar bu işi karar veremedim. Ama o gece ki Gökhan ‘ın haberine iyi niyetle yaklaşamıyorum aynısını Rogerio’da da yaptı, GS alıyor diye. İtalya basınında yine hiçbir şey yoktu, bi şeyler deniyorlar ama hayırlısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt