Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim gitmesi gereken oyuncularımız neden gitmiyor?

N.Ş.A'da Emin, Yunus ve Berkan gitmese transfer bitti derdim.

Ama yerli oyuncuı rotasyonuna gençler hariçte 1-2 isim katılacak.

8 tane oyuncu kaldı elimizde. (Günay, Kazımcan,Kaan, Abdulkerim, Demirbay, Kerem, Barış, Halil)

3 kişilik yerli slotu için fena değil ama sakatlık vs olursa kadro kuramayız riskli bir durum.

O yüzden muhtemelen sağ beke ve orta sahaya ya da ön bölgeye bir yerli hamlesi gelecektir.

Eyüp Aydın-B. Münih II
Sağ Bek
Gökdeniz Gürpüz

bu şekilde olur muhtemelen. Ali Turap ve Efe Akman da dahil edilince 12-13 kişiye çıkacak yerli isimler. 2-3 tanesi 18-19 yaşında genç oyuncular olacak.

----------------------Günay----------------------------
---XXX------Abdulkerim-----Kaan-------Kazımcan---
-------Gürpürz---Demirbay--Eyüp/XXX---------------
---Barış------------------------------------Kerem------
---------------------Halil--------------------------------

İyi değil çok 1 ay önceye göre ama fena değil yine de.

Konuştunuz mu bilmiyorum ancak GKN kargo yayınını şimdi izledim. Şirketin sahibi futbolcu transferine sponsor olmadık zaten bildiğim kadarıyla UEFA futbolculara sponsor olunması UEFA tarafından kabul edilmiyor dedi.

Başımıza bela olmaz inşallah :)
Huh?

bence yenilerden ilk önce zaha takıma girecek sonra da ndombele hazır oldukça sergio'dan formayı alır.

tahminim en geç ziyech hazır olacak gibi. o da tam form tutana kadar ideal onbirimiz böyle olur:

muslera

boey nelsson bardakçı angelinho

demirbay torriera ndombele

kerem icardi zaha
sonra yeri gelir kazo-angel değişikliği ile kontenjanda +1 açar, demirbay-sergio yaparız mesela. ya da kerem-tete yaparız. yeri gelir ndombele-kaan yaparsın yine +1 açarsın sonra istediğin gibi hamle yap. vs vs.

rakibe göre, oyuna göre, skora göre, sahaya göre bir çok hamle yapma fırsatımız olan bir kadromuz oldu.

örneğin süratli forveti olan bir anadolu deplasmanına mı gidiyorsun, nelsson-sanchez yaparsın. bir çok çeşit denenebilir ya vallahi manyak bir şey.

şu an ben olsam salih özcanı alır kapatırım illa alacaksam

yoksa gençleri alsam yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt