Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuştunuz mu bilmiyorum ancak GKN kargo yayınını şimdi izledim. Şirketin sahibi futbolcu transferine sponsor olmadık zaten bildiğim kadarıyla UEFA futbolculara sponsor olunması UEFA tarafından kabul edilmiyor dedi.

Başımıza bela olmaz inşallah :)

Konuştunuz mu bilmiyorum ancak GKN kargo yayınını şimdi izledim. Şirketin sahibi futbolcu transferine sponsor olmadık zaten bildiğim kadarıyla UEFA futbolculara sponsor olunması UEFA tarafından kabul edilmiyor dedi.

Sponsorluk olayının çözümü şöyle yapıyorlar.
Getirdiğin futbolcunun imaj haklarını ''X'' şirkete satıyorsun o da karşılığında futbolcuya anlaşılan miktarı ödüyor.
Sen futbolcu ile anlaştığın yıllık maaşı, bonusu işte cartı curtu neyse onu veriyorsun sadece. Geriye kalan o şirket ile topçu arasında oluyor.

El altından para verilmiyor imaj haklarıyla alakalı olunuyor.

Ziyechin durumunu sormaları lazım akşam sakatmi yada başka sorunumu var
Sakat degil adam aylardir idman yapmamis oynatirsan sakatlanir

Zahada acele edildi oyuna suruldu ufak sakatlik oldu hemen geri cektiler bence iki oyuncuda samsun macinda sonradan oyuna girip 25 30 dakika oynucak CL kopenhag macinda zaha 11 baslar zieych yine sonradan oyuna girer

Devrecelik kazanacak
1694095537497.webp

Sponsorluk olayının çözümü şöyle yapıyorlar.
Getirdiğin futbolcunun imaj haklarını ''X'' şirkete satıyorsun o da karşılığında futbolcuya anlaşılan miktarı ödüyor.
Sen futbolcu ile anlaştığın yıllık maaşı, bonusu işte cartı curtu neyse onu veriyorsun sadece. Geriye kalan o şirket ile topçu arasında oluyor.
Eyvallahta keşke konuşsalardı toplantı öncesi gereksiz bir açıklama oldu :)

Eldeki kadro şöyle gibi:

Muslera/Güvenç/J. Yılmaz/Ordu

Boey/Dubois/Bülbül
Nelsson/Sánchez/Luyindama
Bardakcı/Yeşilyurt
Tasende/Karataş

Torreira/Ayhan/Midtsjø/E. Akman
Ndombele/Oliveira/Demirbay/Aksaka

Ziyech/Tetê/Çağlayan
Aktürkoğlu/Mertens/H. Akman
Zaha/B. Yılmaz

Icardi/Bakambu/Dervişoğlu/Demiroğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt