- 17 Ağustos 2009
- 44.208
- 33.322
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bakalımEmrenin yaşını bilmiyorum zira senin yaşını da bilmediğim gibi. Yada buradaki %99 luk diğer kesimin gibi bir lafa niye bu kadar takıldın anlamadım.
senden ufakları mı eziyorsun sen?İyi bakalım
dr jonny sins gorevedr yener ince niye sutlanmiyor? baska doktor mu kalmadi su ülkede
olmadi yabanci birini getirsinler
ts ile erkenden oynamak iyi oldu. maç bi de keşke trabzonda olsaydı yav
Sponsorluk olayının çözümü şöyle yapıyorlar.Konuştunuz mu bilmiyorum ancak GKN kargo yayınını şimdi izledim. Şirketin sahibi futbolcu transferine sponsor olmadık zaten bildiğim kadarıyla UEFA futbolculara sponsor olunması UEFA tarafından kabul edilmiyor dedi.
Başımıza bela olmaz inşallah![]()
El altından para verilmiyor imaj haklarıyla alakalı olunuyor.Konuştunuz mu bilmiyorum ancak GKN kargo yayınını şimdi izledim. Şirketin sahibi futbolcu transferine sponsor olmadık zaten bildiğim kadarıyla UEFA futbolculara sponsor olunması UEFA tarafından kabul edilmiyor dedi.
Başımıza bela olmaz inşallah![]()
Devrecelik kazanacaksenden ufakları mı eziyorsun sen?
Sakat degil adam aylardir idman yapmamis oynatirsan sakatlanirZiyechin durumunu sormaları lazım akşam sakatmi yada başka sorunumu var
Devrecelik kazanacak
Eyvallahta keşke konuşsalardı toplantı öncesi gereksiz bir açıklama olduSponsorluk olayının çözümü şöyle yapıyorlar.
Getirdiğin futbolcunun imaj haklarını ''X'' şirkete satıyorsun o da karşılığında futbolcuya anlaşılan miktarı ödüyor.
Sen futbolcu ile anlaştığın yıllık maaşı, bonusu işte cartı curtu neyse onu veriyorsun sadece. Geriye kalan o şirket ile topçu arasında oluyor.
Ziyech kesin yokturBugünkü antrenmanda Zaha ve Ziyech yoksa yangin baslasin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi