- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
orası belli olmaz ...Gerek yok rdas. Gaza gelmis bir Bayerni City bile durduramaz bu kadroyla. Tek temennim iclerindeki kaos ve anlasmazligin Bizim maça kadar devam etmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orası belli olmaz ...Gerek yok rdas. Gaza gelmis bir Bayerni City bile durduramaz bu kadroyla. Tek temennim iclerindeki kaos ve anlasmazligin Bizim maça kadar devam etmesi
Erden Timur'un dediğine göre aslında önceliğimiz ve istenen isim başından beri DavinsonRamos direkten dönmüs resmen ya... o olmayinca son gün Davinson Sanchez cekmisiz... vay be
Mantıklı olan da Davinson un olması Ramos büyük yildiz ama 37 yaşında geri dönüşü yok Davidson Sanchez Dünyada bilinen bir stoper 27 yasinda doğrusu da buErden Timur'un dediğine göre aslında önceliğimiz ve istenen isim başından beri Davinson
Motoru bozmuşum
Allah korusun kemalfieldKalkmiyor mu abi
Ewt naneye girişirim heraldemide fenalarda demek.nane limon iç,yogurt ye
Geçmiş olsun heis.
1 çay kaşığı çiğ türk kahvesi üzerine az limon sıkıp yut abi.
Sonra da tuzlu leblebi ve bol su.
İyi geliyor her seferinde bana.
limonlu zencefilli cay da güzel,puskevit ile yeAllah korusun kemalfield
Ewt naneye girişirim heralde
Bu ne demek.floryada arnavut bırakmadık
erden başkan tüm arnavutları kovdu farkındamısınız
Kalbimin ufak bir kismi Bayern taraftari rdas. Ilk formam Jancker Bayern Münih formasiydi Gri Opel sponsorlu. Cok gittim statlarina. Guardiola nin arkasinda oturmuslugum var. Pizzaro Veda macinda ordaydim. Sampiyonluk kutlamasinda ordaydim. Severim Bayerni
Motoru bozmuşum
Asıl amrabatRamos direkten dönmüs resmen ya... o olmayinca son gün Davinson Sanchez cekmisiz... vay be
Olm transfer öncesi burada adama dümdüz küfür etmiyor muydu bu
Bol bol kabak yeMotoru bozmuşum
Yallah bayern formuna ozamanKalbimin ufak bir kismi Bayern taraftari rdas. Ilk formam Jancker Bayern Münih formasiydi Gri Opel sponsorlu. Cok gittim statlarina. Guardiola nin arkasinda oturmuslugum var. Pizzaro Veda macinda ordaydim. Sampiyonluk kutlamasinda ordaydim. Severim Bayerni
Dövecen miYallah bayern formuna ozaman