- 3 Haziran 2015
- 57.257
- 66.447
- 4.143
Münih maçina gitme ihtimalim dogdu cok heyecanlandim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyu şeapmayınız.
Münih maçina gitme ihtimalim dogdu cok heyecanlandim

Kalbimin ufak bir kismi Bayern taraftari rdas. Ilk formam Jancker Bayern Münih formasiydi Gri Opel sponsorlu. Cok gittim statlarina. Guardiola nin arkasinda oturmuslugum var. Pizzaro Veda macinda ordaydim. Sampiyonluk kutlamasinda ordaydim. Severim Bayernibence gitme üstad![]()
zaha fişi çekecektirbayerne karsı en buyuk sorunumuz kimmich.bi de sane,kerem yardım etmezse defansa.
sen git ben sana haritaya bakıp bilgilendirme yaparım,iddia da oynarsınKalbimin ufak bir kismi Bayern taraftari rdas. Ilk formam Jancker Bayern Münih formasiydi Gri Opel sponsorlu. Cok gittim statlarina. Guardiola nin arkasinda oturmuslugum var. Pizzaro Veda macinda ordaydim. Sampiyonluk kutlamasinda ordaydim. Severim Bayerni
ne oldukiTarkanı severiz ama keyfim kaçık malesef
Gerek yok rdas. Gaza gelmis bir Bayerni City bile durduramaz bu kadroyla. Tek temennim iclerindeki kaos ve anlasmazligin Bizim maça kadar devam etmesisen git ben sana haritaya bakıp bilgilendirme yaparım,iddia da oynarsın
ne olduki
Kalkmiyor mu abiMotoru bozmuşum
mide fenalarda demek.nane limon iç,yogurt yeMotoru bozmuşum