Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chris-farley-wow-0d8vjjyiex7xtkbk.gif

bayerne karsı en buyuk sorunumuz kimmich.bi de sane,kerem yardım etmezse defansa.

bence gitme üstad :asd:
Kalbimin ufak bir kismi Bayern taraftari rdas. Ilk formam Jancker Bayern Münih formasiydi Gri Opel sponsorlu. Cok gittim statlarina. Guardiola nin arkasinda oturmuslugum var. Pizzaro Veda macinda ordaydim. Sampiyonluk kutlamasinda ordaydim. Severim Bayerni

Kalbimin ufak bir kismi Bayern taraftari rdas. Ilk formam Jancker Bayern Münih formasiydi Gri Opel sponsorlu. Cok gittim statlarina. Guardiola nin arkasinda oturmuslugum var. Pizzaro Veda macinda ordaydim. Sampiyonluk kutlamasinda ordaydim. Severim Bayerni
sen git ben sana haritaya bakıp bilgilendirme yaparım,iddia da oynarsın

Bizim kadromuzun da önemli oyuncular dan kurulu olduğunu unutmamak lazım herkesi yeneriz ederiz gibi iddiam yok ama herkesle başa bas oynarız diye bir iddiam var.Bayern Münih Manchester United ikisiden de Rams Parkı cehennemi çevirmemiz lazım ne zamanki Ali Samiyendeki gibi uzun süre yenilmemezlik serisi yakalarsak o zaman her takıma dar ederiz stadı.

Ramos direkten dönmüs resmen ya... o olmayinca son gün Davinson Sanchez cekmisiz... vay be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt