- 17 Ağustos 2009
- 44.222
- 33.333
- 3.448
Zamanında Emery Arsenal'deyken de Torreira böyle bir duruma düşmüştü diye hatırlıyorum. Uzun boylu oyuncu fetişi var diyorlardı Emery için. Zaniolo'yu çok istemesi de bundan olabilir.

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bunu Nelsson için tatmin edici bir teklif gelmedi diye okuyorum. 20 lik bir teklif gelseydi, onu satıp 9 luk teklifin üzerine 1-2 daha ekleyerek Davinson' u daha erken alırlardı muhtemelen...Erden Timur'un Sanchez için açıklamasında gizli neden satmadığımız aslında çünkü son ana kadar Davinson transferi herhalde olmayacak bizim şartlarımıza gelmeyecek demişler hatta Okan hocayada Davinson olmuyor demişler çünkü 16'dan aşağı inmemiş takımı hiç CL listesi son günü yapmışlar indirimi. Olacağını düşünseler yada daha önce olsa hedef Molde maçından sonra Nelsson'u satmak imiş belli ki. Şimdi devre arası satacaklar Nelsson'u.
Top kontrolüne bak, hem de solak. Altyapıya yazdıralım hemen
![]()
@ciroromeomertens.fc, Instagram: "Ciro Romeo Mertens Babası @driesmertens ile antrenmanda"
7,114 likes, 74 comments - ciroromeomertens.fc, September 7, 2023: "Ciro Romeo Mertens Babası @driesmertens ile antrenmanda".www.instagram.com
Kalbimin ufak bir kismi Bayern taraftari rdas. Ilk formam Jancker Bayern Münih formasiydi Gri Opel sponsorlu. Cok gittim statlarina. Guardiola nin arkasinda oturmuslugum var. Pizzaro Veda macinda ordaydim. Sampiyonluk kutlamasinda ordaydim. Severim Bayerni
benim tek karamsar olduğum Ziyech. umarım yanıltır benihagininde aynen böyle bi fotosu var lan