Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'un Sanchez için açıklamasında gizli neden satmadığımız aslında çünkü son ana kadar Davinson transferi herhalde olmayacak bizim şartlarımıza gelmeyecek demişler hatta Okan hocayada Davinson olmuyor demişler çünkü 16'dan aşağı inmemiş takımı hiç CL listesi son günü yapmışlar indirimi. Olacağını düşünseler yada daha önce olsa hedef Molde maçından sonra Nelsson'u satmak imiş belli ki. Şimdi devre arası satacaklar Nelsson'u.
Bunu Nelsson için tatmin edici bir teklif gelmedi diye okuyorum. 20 lik bir teklif gelseydi, onu satıp 9 luk teklifin üzerine 1-2 daha ekleyerek Davinson' u daha erken alırlardı muhtemelen...

Davinson' a bu denli saplanıp beklenilmesi doğru muydu? Orası tartışmaya açık. İlle PD bilmem kaçları görmüş adamların peşinde koşulmasını en başından beri doğru bulmuyorum. 5-6 milyona daha genç, bir ölçüde kendini ispatlamış, daha fazlasını vaad eden pek çok stoper bulunurdu; arayan buluyor, önce niyet olması lazım...

tielemans ziyech gibi gelir devre arası.işin tuhafı zanilo da sans bulamıyo ve bulamayacak.

tielemans sen artık o ligin oyuncusu değilsin be oğlum o temposuzlukla
gelecektin tr'ye yata yata oynayacaktın

Top kontrolüne bak, hem de solak. Altyapıya yazdıralım hemen

Uğur karakullukçu: size bir detay daha vereyim, ciro mertens oynasin diye takım forvetsiz çıkmış abiiiii, beni isteyen ararsa arasın, ben doğru bildiğimi konuşurum, m.s 2036

F5ggpoYXYAAJky3

Kalbimin ufak bir kismi Bayern taraftari rdas. Ilk formam Jancker Bayern Münih formasiydi Gri Opel sponsorlu. Cok gittim statlarina. Guardiola nin arkasinda oturmuslugum var. Pizzaro Veda macinda ordaydim. Sampiyonluk kutlamasinda ordaydim. Severim Bayerni

Git Kemal. Kardeş kardeş oynayıp berabere kalalım. Ne güzel 🤣

Eylül ayını namağlup ve beraberlik alamdan kapatmak lazım.

Transferde iyi bir dönem geçirdik.
Ama bu dönemin asıl faydasını gelecek sene göreceğiz.
Geçen seneden kaleci,stoper tandemi, sağ bek, yedek sol bek, orta saha tandemi ve on numara, sol açık, sağ açık yedeği ve as santraforu takımda tutmayı başardık.
Bu sene takımı geliştirmeyi hedefledik. Zaha, Ziyech, Tete, Davinson Sanchez, Kerem Demirbay, Sanchez, Bakambu, Günay ve Halil’i uzun süreli sözleşmeler ile takıma dahil ettik.
Angelino ve Ndombele’yi satın alma opsiyonu ile kiraladık.
Bu oyuncuların çoğu sezon başı hazırlık kampına katılamadı ve sakatlıklar veya kendi takımlarında idman yapamamaları nedeniyle hazır gelmediler.
Ama gelecek sezon bu oyuncuların çoğu takıma erkenden katılacak sezon başı hazırlık kampını görecek, fizik ve kondisyon olarak lige ve Avrupa’ya hazır başlayacaklar.
Önümüzdeki sene belki çok az takviyeyle ve hazır bir takımla Avrupa’da daha yüksek seviyelere de gelebiliriz.

bu fenerin fred bonservis konusu neymiş yav 4 taksitle 4x9 Mil diye şeyler mi çıktı ortaya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt