Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dubois -> Zeki Çelik tarzı bir şey olabilir gibi görünüyor.

Dubois'i seviyorum açıkçası gidecekse 1 sene kiralık gidip Zeki bu sene için kiralık gelebilir ama Boey'i kesmesi çok zor gelirse de.

7.58 den itibaren berk kızıldemirin kontrolü ve berke pası atan caner doğan,berkin vurusu

Eyüp Aydın olayı ne oldu.

Son düzenleme:
zaniolo da hala bizim🥰
Zaniolo nun sene sonu bize geri döneceğini düşünüyorum ki şuan zaten ona ödenen paranın yarısını en kötü ihtimalle çıkarmış olacak.Satilirsa da iyi bir nakit akışı olacak ki bizimde istediğimiz bize geri dönerse başımız üstünde yeri var donmez satılırsa iyi bir miktara satilmasiydi her türlü güzel olacagini düşünüyorum.

Zaniolo nun sene sonu bize geri döneceğini düşünüyorum ki şuan zaten ona ödenen paranın yarısını en kötü ihtimalle çıkarmış olacak.Satilirsa da iyi bir nakit akışı olacak ki bizimde istediğimiz bize geri dönerse başımız üstünde yeri var donmez satılırsa iyi bir miktara satilmasiydi her türlü güzel olacagini düşünüyorum.
aynen.şu an az sans buluyo ve skor üretemedigi müddetce de zor almaları.2 ay gececek,3 ay gececek.sonra buendia dönecek.işi yaş.ama premier ligi soluması bile iyi.bruma bi gitti döndü ya,o misal biraz.

erden timur da geri dönmesini isteriz dediği için,kapı acık. bu senede sampiyon olursak,makası iyce acarız ve zanioloyu sampiyonlar liginde iyce parlatırız,yanına da moise keanı ekleriz.burda yabancılık cekmez artık.

basıp giden orta saha

F5qOLOfWwAAomZx

güzel maçmış.bjknin net golü ve penaltısı verilmemiş.

Caner ve Alp Memduh üstadın üslupları agresif olsa da yazdıkları çoğu şeyin altına imzamı atarım.
Arada torpil farki var. Adam bana laf ediyo durduk yere. Aynı sertlikte yazıyorum adam 3 - 5 gün ceza yiyo. Bize 3 ay yapıştırıyor admin. Kim verdi cezayı bilmiyorum ama neyse. Uzatmak istemiyorum konuyu, haksizlik yapildi bana. Böyle yapılırsa insanlar forumu terk eder. Bazı arkadaşların sert üslubu az ceza aldıkları için bence.

Son düzenleme:
ben bu oyuncuya ısındım prens dizisini izleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt