- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
fatih hocam ile ilgili bir his geldi aniden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henüz Forma giymemiş adamları önde görmen aşırı saçma FM veya FIFA oynamıyoruz ..ayriyetten ferdi boey disinda ligdeki tüm bekleri ezer geçer sağ sol fark etmez..
.
okumaz olaydım bu yorumlarıKapasiteleri belli adamların kağıt üstünde haklı. Ferdi şu an iyi angelinhodan.
zaniolo da hala bizimicardi - drogba
ziyech - sneijder
benzer transfer hamleleri
Noter SamiCaner ve Alp Memduh üstadın üslupları agresif olsa da yazdıkları çoğu şeyin altına imzamı atarım.
Zaniolo nun sene sonu bize geri döneceğini düşünüyorum ki şuan zaten ona ödenen paranın yarısını en kötü ihtimalle çıkarmış olacak.Satilirsa da iyi bir nakit akışı olacak ki bizimde istediğimiz bize geri dönerse başımız üstünde yeri var donmez satılırsa iyi bir miktara satilmasiydi her türlü güzel olacagini düşünüyorum.zaniolo da hala bizim![]()
aynen.şu an az sans buluyo ve skor üretemedigi müddetce de zor almaları.2 ay gececek,3 ay gececek.sonra buendia dönecek.işi yaş.ama premier ligi soluması bile iyi.bruma bi gitti döndü ya,o misal biraz.Zaniolo nun sene sonu bize geri döneceğini düşünüyorum ki şuan zaten ona ödenen paranın yarısını en kötü ihtimalle çıkarmış olacak.Satilirsa da iyi bir nakit akışı olacak ki bizimde istediğimiz bize geri dönerse başımız üstünde yeri var donmez satılırsa iyi bir miktara satilmasiydi her türlü güzel olacagini düşünüyorum.
Arada torpil farki var. Adam bana laf ediyo durduk yere. Aynı sertlikte yazıyorum adam 3 - 5 gün ceza yiyo. Bize 3 ay yapıştırıyor admin. Kim verdi cezayı bilmiyorum ama neyse. Uzatmak istemiyorum konuyu, haksizlik yapildi bana. Böyle yapılırsa insanlar forumu terk eder. Bazı arkadaşların sert üslubu az ceza aldıkları için bence.Caner ve Alp Memduh üstadın üslupları agresif olsa da yazdıkları çoğu şeyin altına imzamı atarım.
güzel maçmış.bjknin net golü ve penaltısı verilmemiş.