Transfer Nöbeti #21 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas anani dediler gitti yayın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cehap vekiliyle aynı adı taşıyan şahıs sokmalı mokmalı küfredip 3 ay ceza aldığı için ağlamış da burada. Sonrasında da yazdıklarımı çarpıtıp yine tehditvari postlarla bana hakaret eden diğer bir şahıs yine haksızlık yapıldığını iddia etmiş falan aldığı ceza sebebiyle. Kendilerini tutamayıp küfredip sonra da başkalarını suçluyorlar. Küfüre karşıyız hem de çok karşıyız knk.

F5r2oL3WgAAdPVC
Photoshop'a fısıldayan adam.

Cehap vekiliyle aynı adı taşıyan şahıs sokmalı mokmalı küfredip 3 ay ceza aldığı için ağlamış da burada. Sonrasında da yazdıklarımı çarpıtıp yine tehditvari postlarla bana hakaret eden diğer bir şahıs yine haksızlık yapıldığını iddia etmiş falan aldığı ceza sebebiyle. Kendilerini tutamayıp küfredip sonra da başkalarını suçluyorlar. Küfüre karşıyız hem de çok karşıyız knk.
Abi sen niye bana sırtını döndün?ikimiz de terimsporluyuz
Neyimi begenmedin

ytda denk geldim, gece gece huzunlendim

adamsin Abdülkerim

ilgili videonun related videolarına da devam edip, şöyle bir izlenim edindim:

bir kere a. çalık'a çok üzüldüm tekrardan. rip.

onun dışında bildiğin karakter olarak iyi futbolcular, konuşmaları ile bile kendini belli ediyor ve hepsi "doğru olanın" da ne olduğunu biliyor. neredeyse hepsi ya gs'ı seçen ya da gs ile hiçbir itilafı olmayan (son derece normal rekabet seviyesinde), fb'ye yatmayan futbolcular.

bu yüzden de nerede karaktersiz, şov peşinde, verimsiz topçu var hep fb'yi tercih ediyor.

bizler gs olarak temelleri çok sağlam atmışız. bu fb'den uzun süre cacık olmaz.

Erden Timurun bizim için nasıl önemli bir yönetici olduğunu anlamamiz için farklı bir bakış açısı gerekir.Mesela Ndombele Tottenhamin Kerem Demirbay Leverkusen tarihin en pahalı transferleri bu sene yapılan transferler çok değil 3-4 sene önce rekorlar kırarak transfer yaptı.Ndombele 62 Davinson 42 İcardi 50 Bakambu 40 Kerem 32.5 Angelino 18 Tete 15 milyon eurolar gibi rakamlara transfer yaptılar.Bu oyuncular şuan bizde helal olsun.

Yalanını senin Bana küfürden ceza verilmedi üsluptan ceza verildi xD hatırlatayım...
"Böyle mesajlar atıp kendinize küfr ettiriyonuz" Bunun anlamı nedir? Ve bunu söyleme nedeni parades ile ilgili mesaj atmışım hepsi bu... Çok bilmiş ya bu kamyoncu mudur at arabacisimidir arkadaş. Futbol konusunda kendinden farklı konuşunca küfr ediyormuş.. Bak hele sen.. Ne edersen karsiligini bulursun.. Sonra kendine ayni sertlikte cevap verince suçlu biz oluyoruz dimi. Ne güzelde üste cikiyo bu tirci midir kamyoncu mudur neysen işte.. Cevap vermeyecektim ama yalan konuşma bari az delikanlı ol. Senle ayni sertlikte mesaj attık bana usluptan 3 ay ceza verildi sana kaç gün verildi onu yazda bari yalanın tam çıksın ortaya... Zaten derdim senle değil sen kimsin ki... Ayni şeye farklı ceza veren kimse haksızlık etti sebebini ben bilmem. Yazdım burya. Küfüre vermediği cezayı üsluba verdi diyecek söz yok. Sadece bunu yapan admin arkadaş vicdanı rahatsa eyvallah.. Sen burda işin cokta önemli parçası değilsin yani. Ayrica isterse yüz yıl banlasin oda umrumda değil girmeyiz ama olayida anlatmanin zararı yok.. Sen muhtemelen yine kivirirsinda umrumda degil yani..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt