Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Arvat filan hiç yakışıyor mu renktaş ya. Yenur omega 5 filan deseydin bari.Harbiden lokma gibi arvat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arvat filan hiç yakışıyor mu renktaş ya. Yenur omega 5 filan deseydin bari.Harbiden lokma gibi arvat
Cehap vekiliyle aynı adı taşıyan şahıs sokmalı mokmalı küfredip 3 ay ceza aldığı için ağlamış da burada. Sonrasında da yazdıklarımı çarpıtıp yine tehditvari postlarla bana hakaret eden diğer bir şahıs yine haksızlık yapıldığını iddia etmiş falan aldığı ceza sebebiyle. Kendilerini tutamayıp küfredip sonra da başkalarını suçluyorlar. Küfüre karşıyız hem de çok karşıyız knk.Mevzu nedir knk
Photoshop'a fısıldayan adam.
Abi sen niye bana sırtını döndün?ikimiz de terimsporluyuzCehap vekiliyle aynı adı taşıyan şahıs sokmalı mokmalı küfredip 3 ay ceza aldığı için ağlamış da burada. Sonrasında da yazdıklarımı çarpıtıp yine tehditvari postlarla bana hakaret eden diğer bir şahıs yine haksızlık yapıldığını iddia etmiş falan aldığı ceza sebebiyle. Kendilerini tutamayıp küfredip sonra da başkalarını suçluyorlar. Küfüre karşıyız hem de çok karşıyız knk.
ytda denk geldim, gece gece huzunlendim
adamsin Abdülkerim
Yalanını senin Bana küfürden ceza verilmedi üsluptan ceza verildi xD hatırlatayım...Cehap vekiliyle aynı adı taşıyan şahıs sokmalı mokmalı küfredip 3 ay ceza aldığı için ağlamış da burada. Sonrasında da yazdıklarımı çarpıtıp yine tehditvari postlarla bana hakaret eden diğer bir şahıs yine haksızlık yapıldığını iddia etmiş falan aldığı ceza sebebiyle. Kendilerini tutamayıp küfredip sonra da başkalarını suçluyorlar. Küfüre karşıyız hem de çok karşıyız knk.